0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (1,137 puan) tarafından
Bı kaç gündür halsizlik vücut ağrısı şiddetli baş ağrısı gözde yanma boğazda yanma hafifte ateş vardı dün 112 arayip şüphemiz okdugunu söyledik ** yere yonlendirme yaptı başkasıyla konuştuk oda ambulans gönderdi benim bebeğim var diye beni goturmediler covid polikliniğine sokacaz bebeği oraya sokanayiz dedi birine emanet et öyle alalım seni de dedi bende kimseye emanet edemem dedim öyle olunca eşimi aldılar pozitif çıkarsa test yaptirirsiniz dediler ve bugün testin pozitif olduğunu ogrenedik yüksek ihtimalle bende de var aynı belirtiler bende de var ki benim vücut ağrım eşime göre daha çok 1 saat önce de ilaç getirdler ama bana vermediler emzirdigim için sadece eşime verdiler 2 maskeli eldivenli oturuyoruz ana aynı düzen devam Uzak duruyoruz aynı odada sadece o kadar ne olacak bebeğim 6 aylık daha of napicsz bilmiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah hemen atlatırsınız. 
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından

Rabbim tez zamnda sifa versin canim. Benn hamileyim yeni atlattim . ilac kullanmadan

.Biz bol c vitmaini ile atlattik. Ilikli kemik kaynattip suyuna corba , yemek yaptik. Sut ictik yogurt yedik, limonlusu ictik.. Bol bol su ictik ki cigere inmesin idrarla gitsin diye

Ihlamur ictik. Esim kekik icti . ben gebe oldugu dan icmedim..a korkma gecer allhin izniye.

0 oy
(32 puan) tarafından
Canım panık olma stres yapma bizde eşimle pozitif iz kayınbabam da pozitif kımsesı yok oda bızle kalıyor odası ayrı eşim girip cıkıyor ihtiyacı oldugun da maske sperlik ve eldivenle 7 yasında oğlum da cıkmadı ananesıne yolladık hıjtene dıkkat et sağlıklı beslen sebze meyve agırlıklı ayrı odalar da yatıyoruz ama gun ıcınde evın ıcınde temassız bazen kahvaltı ve kahve de karsılıklı otryz ıkımız de de var cunku 4.izalasyon gunumuz 33 haftalık da hamıleyım hap kullanmıyorum vermediler haftaya bgun karantına muz da bıtecek ınsallah size de cok gecmıs olsun 
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 

Belirtileri neler peki
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canm çok zor bişey rabbim kimseye yaşatmasn 
0 oy
(180 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım öncelikle benimde karantinam yeni bitti başta bende duyunca ne yapicami felan şaşırdım çünkü  bebegim hiç kucaktan inmeyen bi çocuk ama çok Şükür bsy olmadı eldiveni ni raj maskeni tak emzirirken ellerini felan güzelce yika ek gıda alıyorsa herşeyi önceden güzelce yika ben öyle yaptım kızım bir gün rahatsızlandı aradık anlattık bebeklere geçmiyor merak etmeyin dediler bize onların vücutları bu virüsü kabul etmiyor dediler bize ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama benim eşim negatif ti hep o ilgilendi ben zaten emzirmiyorum mamasini vs herseyini o yaptı sende dikkat et inşallah hiç bsy olmaz Allah yardımcın olsun 
0 oy
(7,605 puan) tarafından
Bir kaç gündür ne yapıyorsaniz ona devam edin bulaşan bulaştı moralini yüksek tut bol bol sarımsak tüketin et suyu balık tavuk c vitamini su vs . Eğer sen içmeden atlatacaksan boşuna kocanda içmesin . Her ilacın yararı olduğu kadar zararı da vardır . 
0 oy
(180 puan) tarafından
Bol bol sıvı tuketmeni tavsiye ederim limonlu su c vitaminini özellikle güzel dinlenmeni güzel beslenmeni tavsiye ederim 
0 oy
(255 puan) tarafından
Benimde 4. Günüm bugün. Bebeğim konusunu doktorla konustum kendinden mahrum etme o sana muhtaç dedi bu hastalığın 14 gün kuluçka süresi var sen farkedene kadar bulaşmıştır zaten dedi bebekler kolay atlatıyo ateş kusma ve ishalle belirti gösterir 3-4 gün sürer korkma dedi. 
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifanızı versin 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bnm
0 oy
tarafından

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin inşallah 

0 oy
(137 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 941 göst.
0 oy
3 cevap 427 göst.
0 oy
19 cevap 184 göst.
11 Şubat 2022 Aile kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 362 göst.
21 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu

403,758 soru

12,096,362 cevap

36,399 kullanıcı

...