0 oy
4,893 göst.
Diğer kategorisinde (163,665 puan) tarafından
Değerli kullanıcılar,

Son günlerde bazı kullanıcılar postlarda aynı yorumu yapmaya başladı. "Post yukarı çıksın"

Eğer düşünceniz gerçekten cevap verilmeyen postun yukarıda tutulup cevap yazılması ise sizi TAKDİR ederim. 

Ancak gözlemlerimizde aynı kişilerin birçok posta, cevap yazılana da yazılmayana da bu yorumu yaptığını görüyoruz. Bu durumu yapanlar post sahibine fayda değil zarar veriyor. Eğer bir bildiğiniz varsa yardımcı olmak için yazın, yoksa laf kalabalığı hiç hoş bir durum değil. Hatta bazıları bu yorumu abartarak argo kelimelerle yazıyor. Sohbet için açılan postlarda muhabbet için yazanlar olabilir ama bilgi amaçlı açılan postlara bu yorumu  yazmayın.

46 Cevaplar

+1 oy
(392 puan) tarafından
Puan artırmak için yapıyorlarmış. Noluyo yani puan artınca ödül mü alıyorsunuz. İşte gerçek hayatta biryere gelememiş  tek işi forumda yorum yazmak olan, burada kendini kanıtlamaya çalışan basit insanların işi. 
(51,965 puan) tarafından
o kadarda degil sende beya naptin hepten gömdün kizlari
(392 puan) tarafından
Evet haklısın biraz ağır olmuş :D
(51,965 puan) tarafından
biri sevda digeri durum ikisi de iyi kizlar espirisine yapiyorlar tamam abarttilar ama bu kadarda degil
-Reklam-
+1 oy
(3,568 puan) tarafından
bence de çok saçma bir iki kişi var gerçekten olayı iyice abartmış durumdalar bilmediğimiz merak ettiğimiz bir konu hakkında posta açıyoruz cevap geldi zannediyorum ama bakıyorum ki birisi post yukarı çıksın diye dalga geçer gibi bir şey yazmış biliyorsam konu hakkında bir fikrin varsa yorum yap yoksa sus kimse senin postu yukarı çıkarmana ihtiyaç duymuyor insanlar gerek duysalar kendi postlarını kendileri yukarı çıkarırlar zaten işte akıl akıl gel peşime takıl diye boşuna demiyorlar 
0 oy
tarafından

Vallahi içindekileri yazdın admincim ya:)

0 oy
(29,455 puan) tarafından

Haklısınız:)

0 oy
(45,019 puan) tarafından

Selmoooooşş:angel:          :D

0 oy
tarafından

Hele birisi var geçenlerde 2. Olmak için her posta post yukarı çıksın diye istila etmişti puanı nı yükseltmek için. Sanırsın ödül veriliyor 1. Ya da 2. Sıraya girenlere:dizzy:

Beklediğim postu sonunda açtın admin sağol.. 

(45,019 puan) tarafından
Kimdi nick  ne:D
(12,771 puan) tarafından
Hiram ortalık karıştırma bebişim
Kim oldukları az çok biliyorsun isim verdirip kızla tartışma içine girmesinler
(8,080 puan) tarafından
Yorum yaptığında ozaman yazsaydın ya☺☺
(12,771 puan) tarafından
Gizem burda haklısın diyen hangi biri yazdı ki ?
(45,019 puan) tarafından
3 kisi var biri diyo ama onu merak ettim  3 den hangisi
0 oy
tarafından
Duru'm sana diyo :) asagida sevda sizi  ele verdi kiz :))
0 oy
(922 puan) tarafından
Hiç yapmadım gerek de yok:)
0 oy
tarafından
Sanki bir yarışma programı burda bazı arkadaşların puan sevdasını anlamıyorum gerçekten amaç sohbet zaman geçirmek bilgilenmek ve bilgilendirmek olmalı.

Teşekkürler admin
0 oy
tarafından
Çok haklısınız bazıları artık öğğ getiirtti en üste olan posta üste çıksın diye yorum yazıyor lar zaten üste saçmalık yani amaçları sanki puan arttırmak..... 
0 oy
tarafından
Yani bende çok nadir yazıyorum ama önemli hastalık v.s sorularında bilgim yok canım post üste çıksın yazıyorum sadece bilen biri görüp yazsın diye ama öyle puan için şaka için yazmam asla.. 
(12,269 puan) tarafından
Bende puan için hiç düşünmedim Allah biliyor
Bebeği hasta olanlar a eğer bilgim yoksa yapıyorum genelde
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ee artık olmayacak mı 
(163,665 puan) tarafından
Bu açıklamadan sonra siz olsanız ne yaparsınız?
(5,404 puan) tarafından
Yaparlar admine :))
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Bence bundan cok eski postlari hortlatmayi yasaklasaniz daha mantikli admin bazen bende post yukari cikinca bildiğim konulara denk geliyorum okuyorum yorumlari iyioluyo.tabi abartanlarda oluyo
0 oy
(5,763 puan) tarafından
Hele sükür iyi bir bilgilendirme oldu bıkmıştım artık aynı yorumdan ve gereksizce yapıyorlar 
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Bu ara eskisi kadar girmedim platforma ama bu tarz şeyleri görmüştüm katılıyorum kesinlikle.. 
0 oy
(651 puan) tarafından
Puan artınca ödül veriyonuz mu? Veriyorsanız iyi yapiolar bende yapacam artk vermiyosanz zaten yapmiyordum yapmamaya devam edicem;)))))) 
0 oy
tarafından
Dalga geçiyorlar sanki sürekli takıntı haline getirmişler 
0 oy
(588 puan) tarafından
Geçenlerde dile getirmiştim bunu fakat sanane, ne karışıyosunuz millete diyen çoğunluktaydı :D iyi oldu bu :D
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Bende yapıyorum kimse yazmadıysa ve bilmediğim Bi konu olursa yapıyorum 
0 oy
(51,965 puan) tarafından
evet cok doğru hastalıkla ilgili paylasim oluyor gecmis olsun yazana kadar post yukarı ciksin yaziyorlar 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 606 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 403 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde e.dgnr (7,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,578 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde admin (163,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 617 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu

411,704 soru

12,394,032 cevap

44,031 kullanıcı