0 oy
697 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
Ben hiç bı şekilde  evde kaldgi her gün kavga ediyoruz bide kisn daha az çalışıyor tam kafayı yiyorum dalgıç olduğu icn kisn haftada 2 yada 3 gün casliyor ve deli oluyorum 

39 Cevaplar

0 oy
(1,880 puan) tarafından

Koronayız karantinadayız 10 günden fazla evde olcaz eşim çok titiz sürekli bana iş buluyor gel yorulfun otur demez kendide iş yapar sürekli bugünde poğaça yaptı :Dbazen titizlik takınsı sinir edşyor ama onun dışında çok eğleniyoruz katlanacak durum yok <3

-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
Kız valla aynı biz evde kalsın hiç istemem hemen kavga edıyoruz allahtan sürekli çalışıyor bu aralar
0 oy
(815 puan) tarafından
3 haftadır evden çalışıyor muhtemelen 2 ay daha evden çalışacak o yokken sıkılıyorum canım bizim durum farklı kimsemiz yok bu şehirde arkadaşım gibi iyi geçindiğimiz sürece sorun yok kavga ettiğimiz zamanlar defolup gitsin istiyorum o ayrı :)) 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Ben keşke  hep yanımda olsa  diyorum allhtan  hafta sonları   çalışmıyor ♥︎
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bnmki Bi hafta evde Bi hafta calışıyo ama Bn hep evde olsun istym zatn evdn cıkmaz oda 6 senelik evliyiz 3 cocugumuz var şukur 
0 oy
(924 puan) tarafından
Varlığına şükürler olsun  o isten geleceği zaman çocuklarla birlikte cama yapisiyoruz oda gelirken el sallıyor :))
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Caggnim kocam evde olduğu zamanlar çok güzel dinleniyorum.  Rabbim yokluğunu göstermesin. 
0 oy
(3,520 puan) tarafından

Kız ben diyorum ki hiç işe gitmesin hep yanımda otursun :D

0 oy
(3,058 puan) tarafından
Her gün evde olsun ya :)) 
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Koronanın başladığı ilk zamandan beri evden çalışıyor kendisi ve ben hergun şükrediyorum bunun için <3

0 oy
(52,054 puan) tarafından
12 gün raporluydu alistik iyice evde olmasona ise gidince zor geldi ☺️
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Haftanın 1 günü işe gidiyor. Zor oluyor tabi. O olunca evde daha çok yoruluyorum.
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Her gün katlanırım. Yeter ki hep yanıbaşım da olsun .
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Katlanmak, katlanmamak kelimeleri bana hoş gelmiyor ya.. Hele de bunu hayat yoldaşıma karşı söylemek hiç değil.. Evde olduğu her dk benim için huzur.. <3

0 oy
(434 puan) tarafından

Bi hafta sonra her şeye karışıyor evin hanımı gibi :D

0 oy
(1,329 puan) tarafından
Elhamdulıllah bu halime :)) bir ara bu pandemi den dolayı eşim 10gün evde kaldi iş yoktu işe çagirdiklarinda ne üzülmüştüm aliştim kalvaltıyı senle yapmaya diye eşimle hiç büyük bir kavgamız olmadı Allahta göstermesin İnşaAllah 
0 oy
(152 puan) tarafından
Valla hep evde olsun istiyorum çünkü pek vakit geçiremiyoruz işi yüzünden bide çocuklar ı tutmada yardımcı olur :)
0 oy
(260 puan) tarafından

Ay bende tam tersi evden göndermemek için elimden geleni yapıyorum biyere gidince çok özlüyorum :D arabayı sanayiye götürmesi gerek benide götür tek gitme diyorum evlenince böyle oldum 

0 oy
(3,279 puan) tarafından

Hep yanımda olsa keşke :) ama çalışmak zorunda tabi rabbim rızkımızı kesmesin 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 546 göst.
0 oy
39 cevap 831 göst.
0 oy
37 cevap 1,143 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu

412,355 soru

12,413,364 cevap

44,929 kullanıcı

Kategoriler

...