0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Ablamın kaynanasigil çok zengindi ama gitti ucuz esya aldialar hep bende ne kadar cimri aileler bunlar ya dedim ve eşimin ailesi cimri çıktı :( peki sizin var mı 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok şükür şuana kadar olmadı Rabbimnde göstermesin 
(1,457 puan) tarafından
Yok olmadı ya çünkü kınamam ya gerçekten birşeyi konuşurken eleştirirken iyice düşünürüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok oluyor evet kimseyi kinamamak gerek ama kinarken aklımıza gelmiyor bizimde başımıza gelebileceği
(3,738 puan) tarafından
Evet bir anda cikiyo ağzımızdan:(
0 oy
(2,098 puan) tarafından

Başıma gelen en büyüğü şu ki. Akrabamız ın çocuğu vardı Allahım nasıl gıcık çocuktu anlatamam sürekli hiç bir şey yokken bile mızmızlanır dı :Deeee bende buna sinir olurdum veeee şuan kızım o çocuğun resmen ikizi çok benziyor :) :) :) 

tarafından
Aynen ya üç çocuk büyüttüm Allah'a emanetlerdi etrafımda öle çocuk gordunmu çok şaşırır kinardim nasıl bakio annesi ben olsam bakamam derdim 4. O kadar mizmizki hiç sebep yokken ağlıyor ama devamlı evlat atilmiyorda mecbur bakiliomus doğduğundan beri tabiri caiz resmen kan ağladım artık üstüne 5. Doguruom artık kimseyi kinayamiorum çok büyük ders oldu
(2,098 puan) tarafından
Kesinlikle bende öyle vê o gün bugün dür asla kınamam bende :)
0 oy
(670 puan) tarafından
Hep basima gelir. Kötü niyetle demesem bile gelir
0 oy
(137,552 puan) tarafından

Ne desem basima gelir esimle tanismadan önce asla uzaga gelin gitmem diyodum en yakin arkadasim uzaga gelin olmustu sonuc ben taaa belcikaya geldim :dizzy:

(3,738 puan) tarafından
Sen bayağı kınamisisn belcika nedir:D
0 oy
tarafından

Eniştemle ablam aynı boydaydı hep dalga geçerdim hata ablam azıcık uzun 1 cm kadar resim çekerken ensitem yüksek bi yere geçerdi senin de aldigin kocayı görücem up uzun mu olucak derdi eşimle şuan aynı boydayız :D Ordulularla anlaşamam derdim ordulularin içine düştüm 

(5,939 puan) tarafından
Oda iyiymiş  ama giresunun fındığı  daha güzel bence:))
tarafından
Tabi ki Yağlı fındık çünkü Ordunun neresi eşim aybastılı :)
(5,939 puan) tarafından
Fatsa  canım  köyüm  de erenyurt
tarafından
Biz yukarda kalıyoruz fatsa ile 1,5 saat arası
(5,939 puan) tarafından
Evet canım  biliyorum  ama hiç gitmedim oraya
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Ben kimi kınasam neyi kınasam başıma geldi daha tövbe herşey olabilir hiç bir yorum yapmam 
(3,738 puan) tarafından
Bencede en iyisi canim
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Asla birlik oturmam demiştim 2 senedir bir oturuyorum 
(3,738 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah canım
(3,058 puan) tarafından
Amin saol kuzum
0 oy
(285 puan) tarafından
Var tabi eşimi kinardim bununla evlenene Allah yardım etsin bu nasıl koca olur şöyle böyle die aha ben evlendim ablamı kinardim aynı bende nasıl kocası var ben olsam asla dayanamam bosardim bunu die aha ondan beter kocam var vs vs vs işte kinamaywcsksin arkadaş valla billa başına geliyor
(3,738 puan) tarafından
Off bu bayağı bir büyuk kınama:(
(285 puan) tarafından
Aynen artık töbeliyim kimseyi kinamam
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Çok küçükken kuzenimi kınamıştım çok yavaş yemek yiyordu içinden deizm ki ne kadar yavaş yiyor dedim kızımda öyle :D kardeşim hatta diyor kuzenimi kınadın ne yaptın sen diye :D

(3,738 puan) tarafından
Yavaş yemek iyidir ama :)
(3,270 puan) tarafından
Bir parçayı 4 dk çiğniyor dakika tuttum bir kase yediğini düşün :D
(3,738 puan) tarafından
Ooo tamam o zaman sustum ben:D
(3,270 puan) tarafından
Yani ahajaah :D
0 oy
(343 puan) tarafından
Kaynım eltımi aldatıyordu bende esım hayatta yapmaz kayınım gıbı degıldır dedım ama yaptı ve halen yapıyor
(3,738 puan) tarafından
Büyük konuşmamak gerek o zaman :(
(343 puan) tarafından
Aynen oyle bana ders oldu bıdaha kımseyı kınamadım kınama da hayatta hersey olur
(3,738 puan) tarafından
Kesinlikle canım
0 oy
(136 puan) tarafından
Kayinpederimi  cok kinamistim huyu suyu falan  oglum 1 bucuk yasinda  hareketleri  tavri  ayni  o birde  kucuk gorumcem  asiri  yaramaz  ve  huysuz   onada  cok bnzio oglum  simdi kimse kinamak istemiom ama  elimde  degil .dd. 
(3,738 puan) tarafından
Ahah :D bazen diyoruz işte :D tutamıyoruz agzimizi
(136 puan) tarafından
Aynn cnm yaaa
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Şuana  kadar  hiç basima  gelmedi  inşallah da gelmez 
(3,738 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,030 puan) tarafından
kuzenim benden önce evlendi kayni ceza evindeydi insan dedim kayni cezaevinde olan biriyle evlenir mi dedim benimde kaynim cezaevindeydi sozlendigimden beri iki çocuğum var hala cezaevinde onu kinamistim
(3,738 puan) tarafından
Ooo çok üzücü bir durum
0 oy
(946 puan) tarafından
Kürtlere gelin gitmem demiştim, şuan Kürt hemde aşiretle evliyim :) hahahah bide kuzenimin oğlunu çok kınıyordum yaramazlık konusunda, şuan hamileyim bir oğlum olacak nasipse, inşallah öyle olmaz diye dua ediyorum Allah veriyor valla :) 
(3,738 puan) tarafından
Ooo bide aşiret ha :)
0 oy
tarafından

Yok şükür benımkı......     :)

(3,738 puan) tarafından
Sevindim canım:)
0 oy
(5,571 puan) tarafından

Geyiren insanlardan nefret ederdim erkek kardeşim kola içince geyiriyordu kavga ediyorduk :D:D şimdi benim koca öyle kızıyorum ona ama midem rahatsız ne yapayım diyor :D Allahtan insanların önünde yapmıyor 

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Evlenmeden eşimi tanımadan önce erken evlenmem diyordum (18 de evlendi) :D

(3,738 puan) tarafından
Ahaha :D rabbim uzun ömürler versin inşaallah ailenle :)
(12,521 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemize :))
0 oy
(992 puan) tarafından

Benim hayatım konuştuklarını yaşamakla geçiyor :D

0 oy
tarafından
Geldi annemle teyzeme çocuklara ne çok telefon veriyonuz derdim zararlı derdim kızım 7 aylık koronadan dolayı görüntülü konuşuyor dogdugu günden beri annemlerde telefonu çok seviyor
(3,738 puan) tarafından
Bazen mecbur kalıyoruz vermeye

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 726 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Emor (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 770 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dereva (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 479 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu