Eltimle kaynanamlar aynı evdeşer mrcbur görüyorum her gittiğimde eltimden nefret ederim sinsi kıskanç birinim tekidir 7 yaşında oğlu var benim oğlum daha 3 aylık olcak sürekli eli yüzünde yok eller öper kollarını çeker ellerini mıncıklar 2 dk rahat vermiyo canını da acıtıyo mu bilmiyorum dibine giriyo oğşan bi ağlıyo huzursuzlanıyo sinir oluyorum ve sadece ben uyarıyorum kimse yapma demiyo o bebek canı acır yapma etme diyip duruyorum habire bugün oğlum kayınbabamon kucağındaydo bana versene dedi eltimin oğlu tuttu veriyo o da kalktım fırladım aldım 7 yaşında çocuk düşürdü allah korusun kim bana vercek hesabını kayınvalidem gel gel bak bacaklarını kaldır diyo saçma sapan şeyler yaptırıyolar falann ayy bi rahatsız oldum nefret ediyorum zaten istemeyerek gidiyodum şimdi hepten rahatsız oldum ha bide oğlum yatakta yatıyo eltimin oğlu da yatakta zıplıyo ordan praya atlıyo bi dengeyi kaybetse çocuğumun üstüne düşer yani ayağıyla yüzüne bassa allah korusun düşüncesi bile korkunç hepsi afedersiniz m al gibi bakıyo nasıl çocuğu kaçırdığımı bilmiyorum daral geldi ya