Kayınvalidenizle nasıl tanıştınız ? Çok heyecanlandınız saçma hareketler yaptınız mı nelere dikkat etmiştiniz hatırlıyor musunuz ?
Eşim anasının evine götürmüştü ilk ben eve girdim hoş geldin filan sonra bana direk benim bi eltim var o seni çok merak ediyo onu da çağıralım mi diye bende tamam demistim şimdi seviyorum onu kaynanam dan daha iyi
Ah o kara gün benşm saçmalamama gerek yoktu yalayıp yutmuştu beni yalandan bide sevmiyorum dediğim halde zorla kurabiye tıkmıştı ağzıma heralde boğmak istedi görür görmez
Komşuyduk zaten pekte bir heyecan yapmadım ama başlarda hoşgeldin teyze derdim sonra napıyon anne derdim öyle deyince utanırdım
Hep taniyodum akrabayiz cunku
Hahahahah ilk an ah o ilk gün, her şey çok güzeldi ama ne olduysa o günden sonra oldu
Biz sevgiliyken esim dişçiye gitmiş telefonu falan evde bırakmış evinin karşısındaydi disci. Ulaşamamış kimse dukkana da gitmemiş beni aradılar babasıyla eve gittik telefon evde falan baya kişiyi aradık gören eden yok. Annesi de geldi sonra. Yarım saat sonra benimki elinde ilaç poşetiyle geldi noldu napiyonuz hepiniz diyo kaynana da yere oturdu ağladı baya çok korkmuş. Sarıldı bana el sallayarak gitti öyle tanışmıştık
1,502,413 soru
24,531,426 cevap
359,985 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın