Ayy aklıma geldi güldüm burayada yazayım dedim
Eşimle konuşuyorduk dedi beni kandırdın ne manada dedim ilk görüşmede makyaj yapmıştın diyor halbuki bı rimel vardı hjhjhjhjhjhjjjsjsj cocukdan sonra özellikle demeye başladı sizinkide der mi böyle
Yok çünkü hayatimda makyaj yapmadım anlamam da
Ben yaptım dışarı çıktığımda güneş çil yapıyor malesef maruz kalmamam gerekiyir çok hafif bı güneş kremi karışımlı fondaten surerdim oda böyle boya badana yapar gibi değil işaret parmagima ufacık bişey sikardim çil oluşan bölgeye surerdim o kadar bide hafif sürme çektim evde yapmam ama yaptırmaz daha doğrusu makyaj yaptığımda da süs pallisi makyaj mı yaptın gene der yapma makyaj der ama mecbur dışarı çıkarken fondaten sürmem gerekiyor çil artmasin diye evde cingan gibi geziyom saç baş dağınık iki çocuktan fırsat kalmıyor bana zaman ayiemaya
Çoğu makyaj malzemesinin adını da bilmem valla yanaklara gözlere bı ton şey sürüyorlar ismini bile bilmediklerim var o yiz gece nasıl ayikiyor bilmiyom valla boya badana yapıyorlar resmen
Yoo demez ortaokuldan beri sevgiliydik zaten okulda makyajsızdm
Makyajsızdım. Zaten iş yerinin şartları pek süslü püslü gezmemize izin vermiyordu. Toz ve camur icinde
1,498,050 soru
24,471,269 cevap
355,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın