Kızlar annem büyük teuzemle 2 senedir filan konuşmuyor aralarında tatsız bir olay geçti hakaret olsun kalp kırma olsun anlayacağınız baya bozustular bu durun bana da sıçradı bende o sıra ilk bebeğime hamileydim stresliydim bende ileri gittim teyzeme o gün bugündür konuşmayız. Kadin yaşlı 70 yaşında filan var annem 63 yaşında geçenlerde beni aramış bende sonradan gördüm tekrar aradım teyzemi konuştuk iyi güzel bi şekilde anneme boş bulundum teyzem aradi sabah filan dedim konuştuk dedim ben kin tutmuyorum benlik bir mesele yok aslında herneyse annem esti gürledi ben sana laf geçiremiyorum niye konuşuyorsun iyi beni sil onla konus diye ileri geri konuştu bende şaştım kaldım kadin birsey demedi biraz psikolojisi de kötü teyzemin ama annem cok tepki verdi telefonu filan yüzüme kapattı evlatlıktan red ederim filan dedi cok kötü oldum hata mi ettim teyzemle konuşmakla? Sizce
Bizde anne baba ister konuşsun ister konuşmasın biz kesinlikle atmayız babam halamın kocası ile yıllardır konuşmuyor bizler konuşuyoruz bayramlarda gidip geliyoruz anneninizin yaptığı çok yanlış benim annem de kayınvalidem de bizim yasımızı tutmayın biz konuşmuyoruz diye sizde konuşmamazlık etmeyin derler hep.
O da anne yarısı ne olck. Annen fazla tepki vermiş ya
sende konus soyleme belli etme. hem anneni kirmamis olursun hemde teyzeni.
Konuşacaksin tabiki canim teyzen senin o öyle sey mi olur annenle onun arasinda birsey annen onla konusmuyor diye sende konuşmiycaksin diye birsey yok suçlu hissetme kendini annen aşiri tepki vermis.
Bencede konusun. Benm annemle teyzemin arasida iyi değildi yillar once ama teyzemin bnm ustumde hakki cok fazla gecemem yani. Bir gun pazarda uzaktan gorduk anneme gosterdim gormezden gel dedi bende olmaz o bnm teyzem dedim gittim sarildim öptüm ki annem hakliydi oozamanlar. smd duzeldiler sukur. Bayramdan bayrama konusursunz yigenisin canı ister yani sizi görmeyi konusmayi annenizede söylemeyin cok tepki veriyosa
BeniM annemde öyle ya halalarimin hiçbiriyle konuşmamizi istemez babama da izin vermez ama babam dinlemez kardeşim sonuçta der çünkü babam yetim büyüdü annemde küçük yaşta babasız kaldı bütün kardeşler savruldu annemin öz teyzesi babamın üvey annesi oluyor annem güvenip kardeşinin üvey oğluna verdiği ve kötü şeyler yasattiklari için isimlerinin geçmesini bile istemiyor eğer konuşur giderseniz hakkımı helal etmem diyor. Aslında çok yalnis bizimle ne ilgisi var Allah aşkına ne çocukları ne onlar konusturmiyor küçüklugumuzden beri Dinimizde yok böyle bir şey ya! Sen doğru olanı yaptın onların arasındaki sorun sen konuş bence ben tabiki kimseleri göremiyorum baba tarafından öyle bir amcam kızları okadar ne akrabalık kaldı ne bişey insan üzülüyor
1,492,958 soru
24,393,982 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın