+1 oy
423 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Her gece yarim saat yada 1 saate kalkio.

Ve alip emzirim  diom uyutuom  sora yatagina koyuom  3,5 Dk  sora kalkio  doymadi galiba diom  yine emzrim  derken agliyor . Anlamiom ne yapacagim???

1 hafta sora 5 aylik olacak

9 Cevaplar

0 oy
(790 puan) tarafından
Doymuyodur buyuk ihtmal
tarafından
Emzirme ye  izin verioki 2. Ye karni doysun
(790 puan) tarafından
Cnm.bnm oglumda oyle 1 kez emer yatiririm 10 dk gecmeden uyanir memeyi veririm almaz mama icip uyur
tarafından
Mama almio ki :(
(790 puan) tarafından
Ben 4bucuk aylkken devam sutu ve icine 1 tane cici bebe kırip kaşkla yedirirdim guzelce uyurdu sonra
-Reklam-
0 oy
(1,471 puan) tarafından
7 ay 11 günlük hala aynı çaresini bulan varsa banada söylesin perişan oldun yorgunluktan uykusuzluktan
(1,471 puan) tarafından
Aynen canım aç olsa mama içer açlık değil ya şimdiki bebekler gerçekten hep huysuz erkek mi seninki de kız bebekler genelde akıllı oluyor erkekler hep kuduruk benim oğlum karnımdayken belliydi böyle  olacağı :D
(142 puan) tarafından
Malesef emen bebekler genelde böyle oluyır seni emzik gibi kullanıyor , ben oğlumu 26 ay emzirdim 26 ay uyumadım gece 15 20 kere uyanırdı çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama geçiyor.  Sütten kestim ve deliksiz uykulara kavuştuk çok şükür.  Biraz sabır,  allah yardımcın olsun
tarafından
Evet ya kiz olaydi akilli olurdu:)
(14,168 puan) tarafından
Ay oğlumda 7 buçuk aylık oda böyle vallahi artık gözlerim kayıyor böyle uykusuzluktan ben 6. ve 7.ayı hiç sevmedim yaaa :D
(1,471 puan) tarafından
Ben hiçbir ayı sevmedim valla sağlıklı olsun katlanıyorum bir şekilde ama çok yıprandım valla
0 oy
(358 puan) tarafından
Canim benimkide 2 gun sonra 5 aylik olacak on gundur felan durum ayni gecenin bi saati kalkip oyun oynuyoz resmen kucakta ayakta gezersek hic sesi cikmiyor ama oturursan direk agliyor kollarim kaldirmiyo artik kangurunun icinde durmuyor illa onu donuk kucakta gezdireceksin
tarafından
Ay ayak diyen de var . Valla bilemedim seninki de mi sutle beslenio
0 oy
tarafından
Benimki de 1 buçuk  ayliktan 3 aya kadar öyleydi ama benimki emmiyodu uyumak istemiyordu
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canım 
0 oy
(325 puan) tarafından
benim 14 ghnluk bebegim yani seyleri yasuyorum canim 2 memeyide bosaltiyo bide 30 cc mama veriyorum hala yatirinca yalanuyor anlamadim gittti ya :/
0 oy
(50,850 puan) tarafından
benimkide.hepnoyleydi canim memede duruyodu hep
tarafından
Yok abla   benmki  durmuo
0 oy
(3,769 puan) tarafından

Ben kızımı gecenin saattin evin içinde bebek arabası ile gezrdgmu günlerce öyle uyuttgmu biliyorum

Her türlü şekil uyuttjk şuan 23aylik ve en sonunda ayağa alıştırdik başka çare kalmadı:)

Ama hani masal dinletilahivs dinlt mesela

Kızım uyudugunda müzik fln açıp bırakıyorum yanına yoksa uyanır 

Bakıyorum uyanıyor yada uyanır gibi oluor suynu fln verip yada müziği açıp brkiorm uyuor hemen 

0 oy
tarafından
Mama içir kuzum doymuyordur belki benimde emince hemen uyaniyor mama içince doyuyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
6 Haziran 2024 Aile kategorisinde Yuska (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 942 göst.
15 Mart 2023 Moda kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
84 cevap 1,801 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 793 göst.
3 Mart 2020 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu

404,441 soru

12,116,120 cevap

36,461 kullanıcı

...