0 oy
1,555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu konuda gorusler cok farkli olabiliyor.sahsen ben yaptirtmiyrm.ARKADASLAR GUVENLE ALAKASI YOK.TOVBE YARABBIM YA

54 Cevaplar

0 oy
(15,852 puan) tarafından
Surekli değil ama arada değiştirir. Bana bişey olsa oda bilsin cocuğa nasil bakılacağını.
-Reklam-
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Benim eşim kizimizin altını değiştiriyor. Babası sonuçta yanlış değil bana göre .
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Evet degistryo herseye guvensizlikle veya korkyla bakilmamasi lazim babasi sonucda
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Evet  değiştiririm  tabi  niye  değiştirmesin  ki kızımın  herseyini  beraber  yaparız  ozaman  erkek  çocuklarının altını  da anne değiştiremez öyle  saçmalık mı olur  
0 oy
(4,721 puan) tarafından

Hiç değiştirmedi hele şimdi degistiremez kızım çok hareketli baglayamaz bezi :D

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Babası sonuçta neden değiştirmesin ? Değiştirince nolur ? !
0 oy
(774 puan) tarafından
Hayır kendim değiştiriyorum tek yıkıyorum 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kızım olsaydı evet değiştirtirdim, mantığa göre oğlumun altını da benim değiştirmemem lazım, yarın birgün ben hasta olup bakamayacak duruma gelirsem kim değiştirecek komşu mu. Belli bir yaşa gelene kadar değiştirebilir babası 
0 oy
(404 puan) tarafından
Hem o değişmez hem de ben istemem ne bileyim herkezin düşüncesi farklı tabi ama bana göre ters 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Çok zorda kalsam değiştirir ama normal zamanda hep ben değiştiriyorum . Ve babası görmeyecek şekilde alıyorum altını ozen göstermeye çalışırim bu konuda 
0 oy
(615 puan) tarafından
Şukur simdiye kadar hic ihtiyac duymadim kndim degistirdim.ama olaki  lazim olur dgistirtirim..akli erdikce utancagindan cocugun mahreme alismasi icin istemezdim heralde.
0 oy
tarafından
Dogmadan önce asla yapmam diyordu şimdi ilgilenmek herseyini yapmak istiyor keşke becerebilse ama yapamiyo 2 kere denedi birinde bantlari elinde kalmış bir kerede ben uyuyordum ters bağlamış bence yapmalı neticede evladı 
tarafından
Once bi guldum baglama sekline :))
Ama bu terleyeneler olacak kendi evladi sonuçta ben oglumda gercekten bilmiyordum esim ogretmisti daha 19 yasindaydim simdi oldum 29 hahahh :)
0 oy
(598 puan) tarafından
Şayet ben değiştirmesine izin vermem erkektir bu insan guvenemiyor ya
tarafından
Çocuk nasıl yaptın güvenmediğin adamdan
(598 puan) tarafından
Ben ayıp olarak görüyorum kendi şahsi fikrim herkesin fikri farklı bu devirde cidden insan babasına guvenemiyor ben demiyorum kocama güvenmiyorum diye tüm erkekler adına diyorum ben rahat hissetmem
0 oy
(358 puan) tarafından
Bence bi  sakinca yok ama yinede ben degistiririm
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Degiştirtmedim ama benim gibi yapamaz ondan yani. Ben nasıl temizlenecek daha iyi biliyorum baba ne anlar ki cocuk altı temizlemekten. Bir de bir kere almaya kalkmış kakasını esim her yer cocuk koltuk eşimin ustu filan kaka olmustu o gun den beri dokundurtmadım =D 
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Tabiki değişir 2 buçuğa kadar çalışıyorum babası bakıyor ama evde olunca bn değiştiriyorum rahatsız olduğum durumlarda da rica ediyorum yine değiştiriyor 
0 oy
(5,216 puan) tarafından
benim çocuğum henüz doğmadı ama doğunca babası da değiştiricek bende. kızımız olcak babası o yoldan geçen adam değil  banyoda bebeği yıkarkende bana yardım edicek tek yapılmadı bu çocuk. üstelik birisi bi psikoloğun paylaşımını paylaşmış çok doğru bir paylaşım herşeyi anlatıyo
(5,216 puan) tarafından
çocuğu kendi babasının evinden getirmiş muamelesi yapan annelere de şaşıyorum gerçekten
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Benim eşim az değiştirmedi valla. Sabahları özellikle işten geldiğinde çoook değiştirmiştir.
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Ben yaptırmak nedeniyse söyle o eşimin işi değil o çalışır eve ekmeğimizi getirir bende çocuklara bakar evi temizlerim sadece gerek duymam eşim isterse yapar ama oda ben yanında bile değiştirmem güvenle alakalı değil sadece onu yapmak bnm görevim eşim zaten yorgun argın gelir he yapmaz mı yapar yeni doğduğunda yanmizda kimse olmadığı icin bi kaç defa o değiştirdi onun dışında hep ben yaptım 
0 oy
tarafından
Gördüğüm en saçma sorulardan biri gerçekten. 0-3 yaş dönemde anne de baba da sorumludur öz bakımından. Sonra bebek de cinsiyet kavramı oluştukça sınırlar çizilir.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 380 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yamacinannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,969 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,118 cevap

43,533 kullanıcı