0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar babam korona pozitif çok kötü öksürüyor çok halsiz Allah rızası için bana akıl verin onu birazcık iyi etmek için napabilirim babam şeker ve kalp hastası babamı kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum bana akıl verin

15 Cevaplar

0 oy
(2,477 puan) tarafından
Bol bol dua edebilirsin
(235 puan) tarafından
Şimdi illaki dua ediyordur sormuş akıl vern diye ne yapa bilir babasına oda dua etmesini biliyor zaten
(2,477 puan) tarafından
Sadece akıl verin demiş?
Yorumumum sana niye battı??
Aklıma bu geldi bunu yazdım boş boş yorumuma atlayana kadar git akıl ver!
(844 puan) tarafından
Aynen şuan dua etmekten başka yapacağı hiçbişey yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım senin yapacağın birsey yok evde karantina da kalsın bol ç vitamini alsin portakal mandalina yesin bol bol ilaçlarını kullansın rabbimin izniyle atlatsin inşallah 
0 oy
(795 puan) tarafından
Dua et ara surekli goruntulu vs ara ama aglama iyi.olcaksin sen guclusun de surekli
0 oy
(59 puan) tarafından
Canim oksuruge bal zencefil karisimi cok iyi geliyor birde cevizin icindeki zar gibi kabugu varya onun kaynatilip icilmesi baya fayda ediyor
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Rabbim şifalandırsın inşallah 
0 oy
(3 puan) tarafından
Canım benim babamda korona geçirdi allah sağlık versin seninkinede benim babamda çok öksürüyodu ben bal zencefil limonu karıştırıp çay olarak içirdim akşamları o boğazını çok rahatlattı 
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Rabbim sağlık şifa versin inşallah..  bal zerdecal süt belki iyi gelir oksurugune..  bulunduğu hava nemli olursa iyi olur peteklerin üzerine ıslak havlu koyabilirsiniz mandalina vitamin ne varsa yesin sağlıkla atlatsın insallah
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Kuzum kuzen doktor bu hastalara bakıyor onun önerdiği ve eşim 3 günde öksürüğü tamamen bitti

1 buçuk su bardağı süt 1 çay kaşığı zencefil Bir çay kaşığı zerdeçal bir çay kaşığı karabiber at kaynat yada ısıt sonrası bir veya iki kaşık bal koy bunu kaynayınca koy ki vitamini gitmesin bunu günde bir bardak içsin ve kekik çayı cnm

Geçmiş olsun 
0 oy
(162 puan) tarafından
Kesinlikle kekik yağı bu hastalıkta çok iyi geliyor miktarına dikkatvedin çünkü çok etkili diğer bir çözüm de udi hindi yağı bunlarla hastalık atlatan çok insan gördüm inşallah iyileşir rabbim şifa versin
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canim 

Başiklik sistemini güçlendirmek lazim.. bol bol vitamin canim 
0 oy
(598 puan) tarafından
Benim babamda yeni atlatıyor sayılır canım kemik suyu limonlu su hazır su meyve bol bol tüketsinler ve sürekli biseyler kaynatıp icsinler
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Dua et canım bol bol rabbim şifa versin 
0 oy
tarafından
Sumak iyi gelebilir bi de kelle paça içirin sık sık
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Tane sumak cayi icir canım.  Iyi geliyor . Rabbimsize bağışlasın  tez zamanda sifa versin inşallah.  
0 oy
(329 puan) tarafından
Bol meyve sumak eskisini sulandır içir sirke içir kemik kaynar iyice kaynasın ama 2 3 saat onun suyuna corba yap yogurtlu yada mercimkli

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 941 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 188 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.