0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bn 8saatte doğurdum çok çok zor geçti iknciye ameliyat oldum vücut enfeksiyon yapti diktikleri yeri kestiler tekrar dikildm fln fln .

Bagiriodm doktor eşime normal yapsn dedi bn odadan bagiriodm doktora çocuk bnm dgl mı sezeryan istiom sizene nerde bu doktor hemşire gelii sakin ol dyi tmm ölüm ama dogmuo bu çocuk dye dogurana kadar bagrdm dognca da aaa bu kadar ses bndn mi cikio dedm hemşireler sonunda anldn deyip güldü:D

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok çabuk doğurdum ama dikişte çok konuştum saçmaladım çok acıdı neyse sonrasında ben idrar yapamadım o yüzden iç kanama vs bişeyler oldu doktor gelecek kesip baksın falan dediler kanamayı bulamadık dediler ben Yusuf Yusuf oldum tabi neyse dediler bol su iç yürü bakalım belki çişini yapınca geçer kanama ben elime aldım şişeyi su içip yürüyorum kardeşimle orda bi teyze vardı gelini doğum yapıyomuş ah kızım Allah kurtarsın seni ne zaman doğacak falan dedi bana halbuki ben doğurdum çiş yapmak için yürüyom :D teyze ben doğurdum dedim güldüm teyze utandı Ay kızım kusura bakma falan dedi
tarafından
Ahaha doğum ne zmn bn dogrdm isicem de yurumm lazm hahah allhm ya:D allhim bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Bebeğim kendi gelmedi 40+1de hastane de yarışın yapıldı baktık gelmiyor yattik napalim :)

Gece hafif sancı başladı bnde anneme diyorum ki karnım ağrıyor kabız mi oldum ne diyrm annem anlamış sanci ağrısı olduğunu dememis korkmayim diye Bn daha doğum yapmadım hiç ne bileyim 

Sonra bı hava geziyorum bu doğsun bida doğurucam sonra bida sonra bida havali havalı atıyorum tabi:D

sonra suni sancı verdiler saat 7bucuk gibi 12bucuk da doğurdm Allah'ım o sancı neydiiiii annem gelmiş diyor ki kaç tane doğurucaktin sn :))) dedim bir yeter anne tişikkirler jskjsksjskk

tarafından
Bnde iki yok ya üç tane dedm annem.dogmdan sonra dedi kızım yapcn mi sus anne sus çocuk deme dedm:D allhim bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
0 oy
(671 puan) tarafından
İlk doğumum zor oldu 22 saat sancı çektim 15 dk da doğurdum ikincide 4 saat sancı çektim masaya yatar yatmaz suyum patladı hemşirenin üzerine napiyosun ya dedi geri çekildi :)) üçüncüde 3 saat çektim hemşire biraz öne gel dedi masaya yatınca öne gitmeden eline doguverdi aklıma geldikçe gülüyorum hala bu dördüncü olacak inşallah bakalım başıma ne gelecek bu sefer :))
tarafından
Bde napion doguruom sen napion dcn akla bak hemşirenin:)4.cu mu ayy allhm sna geliom haha iyims az yana tm indi indi ahaha:Dallhm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️♥️♥️♥️
(671 puan) tarafından
Evet canım dördüncü arka arkaya doğurdum bu son inşallah Allah olmayanlara versin :)
tarafından
Yetr kız snnkide can bn tekibe zor yetsiom Allah kolaylık versin ve bi ömür mutlu etsin inşallah tatlim ♥️
0 oy
(2,070 puan) tarafından
25 saat suni sancı çektim hatırlamak dahi istemiyorum. Komik hiç bir anım yoktu :/
tarafından
Offf allhm arkdsmda 30saat çekti kiyamm ya cok zor olms belli allhim bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bn sabah kontrole gittim çocugum tersdi zamanı geçmişti sezeryana alalım dediler sonra hastanede yer yok önümüzfeki haftaya gel dediler40 + 4tü zatn yürüyerek tek gitmiştim eve geldi gelene kadar sancm başlamıştı bn yalancı sancı sanıyordum öglenden sonra o sancıyla yürüyerek tek başıma başka hastaneye gittim doktor 5 te gelicekti tekrar eve geldim sancıyla dolmuşta tek başıma akşam tekrar gittim doktorum seni sezeryan yapmak istemiyorum sen hemen dogum hastanesine git dedi acil dedi bn hala sabah gitsem olmazmı diyorum hayır hemen dedi bn ordan çıktım köye kaynanamı almaya gittik refakatçi olarak 2 saatlik yola 2 saatte geliş 4 saat şimdi diyorum iyi cesaret etmişim ya yolda dogursaydım :))
tarafından
Sen yolda doğurmaya inat etmzsn ama maalesef hastanede dogurmssn kız bırak git sancm var de yat yok illa sokakta olsun heyecan olur: Dallhh bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
(1,453 puan) tarafından
Yani inat ettimde beceremedim oglum tersti belki o yüzden dogmadı yoksa yolda dogururdum amin cnm cümlemizi
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Sezeryan oldum belden uyusturdular heyecanlandım kızımı gorucem diye gözümü bi açtım ameliyat bitmiş kızım nerde niye çıkmadı hala dedim kızın içerde korkudan bayıldın dedi doktor :P

tarafından
Hahahahaha doktora bak ya :Dbnm oğlan korkms doğarken 2kere isemis teki tam çıkarken ebenin eline bde kakasını yapmsti :D
(1,772 puan) tarafından
Yaaaa yerim onun götünü ben :)))
0 oy
tarafından
Doğuramıyorum ben yapamıyorum diye sayıklıyordum doğum haneye 3de girdim 9:30da doğdu tabi 3 tane suni sancıyla kafam gitmişti bir zaman sonra 
tarafından
Ayy kıyamam sana ya snde zorlnmssn :(allhm b omur mutlu etsin inşallah ♥️
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Kizimi 7 saate oglumu 15 dk dogurdum komik animda olmadi yav:D

tarafından
Olan üçüncuye olur belki :) alhhm bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
(45,019 puan) tarafından
Amin canim allah razi olsun

Yok ucuncu felan allahinda izniyle dusunmuyorum bida:)))
tarafından
:D:D♥️♥️♥️♥️
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Valla birinde suyum geldi acilden girdiğim gibi sıra bekle nst ultrason derken bir iki saat içinde dogurdum akşam 10 11 gibiydi diğerinde sancıyı evde çektim Gine acilden giriş yaptığım gibi yarım saat 1 saat içinde doğurdum sabah 10 du
tarafından
Maşallah cnm snde rekorsun Allah bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️♥️
(3,700 puan) tarafından
:D Amin Allah herkse benim gibi kolay doğum nasip etsin
0 oy
(180 puan) tarafından
Tam 26 saat sancı çektim çok zorlandım yaaaa ay şimdi bile kötü oldum.. su verin diye yalvarmıştım ya 1 gün boyunca ne su nede yemek vermişlerdi bana ne olur ne olmaz diye doktorda tam doğum için geldiğinde bardakla veremem ama bezi ıslatıp dudağıni islatiyim demişti ALLAH razı olsun o doktordan valla hiç çıkmıyor aklimdan 
tarafından
Ayyy bnm arkdsla nerdeyse aynı off kiyamm ya Zor olms belli allh bi ömür mutlu etsin inşallah tatlim ♥️
0 oy
(3,277 puan) tarafından

Gittikten 2 saat sonra doğumu gerçekleşti sancım yoktu ıkınamadım şancı geleme başlayınca beni sezeryanla alın dedim ebelere hayir bebek kanalda nasıl sezeryana alalım dedi ebe odadan çıktı serumu aldim sezeryana gidiyorum dal bş hep açık ahah kaynanamla ebe odaya kitledi sancım geliyor ya üfff uykum var benim uyumak istiyorum diyorum sancım gidince uyuyorum :D

tarafından
Hahah bn hiç uyuyamfm ya komikmiş ♥️ allhm bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
(3,277 puan) tarafından
Amin canım :) komik yerleri de acı yerleride doğum esnasında nerde kalp atışı yoktu doktor makara kadar kesti aldı öyle doğduğunda bazı kolları hep yere doğruydu ağlamadı doktorlar baya uğraştı sessizce aa diye ses geldi çok zor nefes alıyordu 1 saat yoğun bakımda yattı yanına geldi rabbime binlerce kez şükürler olsun onu bize bağışladı rabbim herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(758 puan) tarafından
Yaklaşık 6 saat sancı çektim sonra Allah bana bir doktor gönderdi beni alttan muayene etti bebeğe de usgden baktı. Tabi benn o ara hep ağlıyorum ☺️ sonra doktor anneme demişti ki ay bu ne nazlı Bi kız bunun nazını anca kocası çeker deyip gülmüştü çok çok iyi bir doktordu Allah ondan yüz bin kere razı olsun. Sonra çatım dar diye sezaryene aldılar kızım 4400 kg doğdu çok şükür bitmişti ☺️
tarafından
Maşallah tospik doğmuş Allah bi ömür mutlu etsin inşallah tatlim ♥️
(758 puan) tarafından
Amin canım benim tüm bebekleri inş ☺️
0 oy
(14 puan) tarafından

Bağırarak eşime küfretmişdim :ermm: 

tarafından
Ooovvvvv nye kız snn yüzünden dye mi:D
(14 puan) tarafından
Aynen :D
0 oy
(100 puan) tarafından
Ilk cocugumda acil sezeryana alındım karnim tok oldugu icin belden uyusturucaz dedi anestezi doktoru ameliyathanede bende dedim ben korkarım doktor korkma ben yanındayım dedi ve adim zahide..zahidem kurbanın olam diye türküye başladı
(1,862 puan) tarafından
Ahahah çok iyi yaa
tarafından
Hahah doktora bak:D
0 oy
tarafından
İlk oğlumda 16 saat sancı çektim ramazan ayıydı ben doğum yaptım oğlumu giydirip yanıma koydular ezan okundu doktorlar iftara gitti karşı odada yemek yiyorlar banada dikiş atılacak doğum masasında kaldım öyle 40 dk falan geçti bağırdım doktora gelin beni de dikin de bende yemek yiyim açlıktan öldüm 16 saattir dedim hemen geldi bana çikolata meyve suyu verdi sen ye bende seni dikeyim dedi :))) ben onları yiyip içene kadar dikişim de bitmişti 
tarafından
Gerçekten öyle beklfn mi ya kan kaybi olsaydı :/
tarafından
Bekledim canım evet bebeğin eşi de daha içimdeydi
0 oy
(4,354 puan) tarafından
32 saat sonra  doğurdum  ama sezeryanla... suyu bitti diye sunni verdiler ben illa normal dedim bekledim 32 saat zifil kaldim sonunda da bebek kendini itemeyincw kalp  atimi zayiflayinca sezeryan oldu. O da ayri bir zordu uyusmadim filan spinal yapmaya calistilar. Olmadi genel oldum falan falan... ama 2. Sezeryan cok kolaydi şükür:)
tarafından
Ayy çok zor geçms cnm ya ♥️ allhm bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️
(4,354 puan) tarafından
Komik  olan demişsin  simdi farkettim. Bejimki pek kokik degildi 1. Narkozdan uyanirken komikti sadece;)
0 oy
tarafından
35 haftalık hamileydim kaynanam ile bi yere oturmaya gittik orda su böreği yedik hiç unutmam sonra eve geldim kanamam oldu o kanama ile doğuma gittim 6 dan gece 2 ye kadar bekledik olmadı bebek tehlikeye giriyor diye sezeryan oldum o su boregi ile doğuma gittim sonra oglumu küveze aldılar nefes alamıyodu zor oldu 8 gun bekledik eve gelmesini 
tarafından
Ayy smdi iyiyse sorun yok demkktr ne yaptıysa su böreği yapma sana: Dallhh bi ömür mutlu etsin inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 351 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,628 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,342 cevap

44,041 kullanıcı

Kategoriler

...