ayyyh cok mutluyum esim gelince agzima tukurecek ama duramadim artik simdi bu mutluluk neden diyen olacaktir bilen vardir belki ama ben nerden baksan 20 haftadir hicbi is yapmiyorum ilk zamanlar yasakti simdi de erken dogum riski var az is yapsam da kanama oluyo hemen. ama camasir suyunun kokusunu cok seviyorum ya 1 saat daha bu mutlulugu yasayabilirim sanirim
Ooooh misss missss.
Bende bugün son noktayı koydum mutfağa balkonu temizleyerek bi yatak odam kaldı birde 3 tane kapım silinecek halılarım temizlemeye verilecek bebeğimin beşiği yerleşecek daha bebeğim için alışveriş yapmadım alışveriş yapılacak onlar yıkanıp ütülenecek yerlerine yerleşecek amofhh saydıkça çıkıyor valla
Benimki artık o çocuğa bir şey olursa ben sana sorarım diyo yardım et diyorum etmiyorda istiyor ki evi b.k götürsün  valla koltukta itiyorum halıda çırpıyorum mecbur ama şu son iki haftadır evi süpürsem 3 saat yatıyorum. Bende çok seviyorum domestos kokusunu hele cif
Ayyyy bnde aşığım çamaşır suyu kokusuna eşim delimisin sen dyoama npim bayilirim camasir suyu olmadan temizlik mi olurmuş canimmmmmmm
1,491,515 soru
24,372,338 cevap
348,117 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın