Merhaba herkese öncelikle. Ben beş yıllık evliyim ve çok yakın akrabam ile evliyim. Benim daha önce hiç ilişkim olmadı. Eşimi çok istiyordum ve evlendik. Eşim evlilik konusunda aşırı istekli değilmiş bunu çok sonradan öğrendim. Evlendiğimizde bana geçmişiyle ilgili bir şeyler anlatttu ben sormuştum. Eski sevgilisini kıskandırmak için, kızın en yakın arkadaşılya sevgili olmuş ve tabi kız bunu öğrenmiş ve kızla küsmüşler. Eşim bu kızla takılmaya başlamış. Kız eşime aşık olmuş ve biz nişanlandığımızda kız içip içip eşimi arıyormuş ağlıyormuş. Eşimin anlattıkları bunlar tabi biz evlendik üç ay sonra eşim telefon şifresini saklamaya başladı benden bahanesi benim kurcalıyo olmam. Altı aylık evliykrn telefonunu açık unuttu ve kızın gecenin bir buçuğunda eşime bilardo fotoğrafı attığını gördüm küstüm geldim anneme. Geldi affettim onu. Şifresini bir süre sonra yine saklamaya başladı. Arada unutuyodu ve ben hep bakıyordum kızı erkek ismiyle kaydediyordu. Konuştuğunu biliyordum ama artık yeni taktik bulmuştu ve inkar ediyordu. Brnim hayal görüdğümü söylüyordu. Bu arada bu kızın evli bir sevgilisi var onu sürekli stalklıyorum ve biliyorum. Bir gün aniden ara dedim ara ne konuşuyosunuz onunla dedim aradı normal konuştular arkadaş gibi. Eşim hep yeminler etti aramda bir şey yok diye. Ama her ne hikmetse siliyo mesajları ve benim görmemi istemiyor. Ben aşırı telefon kurcalayan biriyim. Eşimle kızın buluştığunu öğrendim eşimin google hesanından gördüm baktım kız da ordan stori atmış
Kıyameti kopardım, rehberddn silinen numaralar çöp kutusuna gidiyor ve ordan kızı rehberine ekleyip sildiğini gördüm. Eşim sen şeutanın aklına grlmicek şeyleri araştırıp buluyorsun diyor. Kendi yaptığı şeyi görmezden gelerek. Eşimle başa çıkamıyorum hiç bir şekilde artık o kadar arsız ki aramda bişi yok telefonumu kırcalama diyor beni suçluyor ve şifreisni değiştiriyor. Ben ne yapmalıyım babamın evine küsüp gidemem. Hamileyim ve boşanmam imkansız. Kızla konuşmayı düşünüyorum bazen ama bundan da vazgeçiyorum. Ben eşimi yakaladığımda kıza or...spu demiştim. Suçlu eşim evet ama kıza bunu yazmıştım. Lütfen akıl verin eşimle sınanıyorum. Onun dışında işten eve evdem işe gidiyor. Eve geç geldiği sayılıdır. Arkadaşlarıyla çıkar onda da bana fotoğraf atar ve mevcut konumunu atar. Cinsellik anlamında ihmal etmez. Bu yaptığı sieyi normalleştirmez belki. Kızla görüşmeyi teklif etsem kıza anlatsam saçmamı olur litfen kınamayın litfen