Kızlar yarın evlilik yıldonumumuz var esime mont siparisi verdim siparisim 10 gunde gelmeyince iptal ettim. Bugun 90 tl esofman altı aldım oda bebegimi uyutup kosarak pazara gidip geldim sırf ona verecek bi hediyem olsun diye. Eskiden esim hicbir ozel gunumuzu unutmazdı ben unuturdum ama o unutmazdı ekimde dogum gunu mu unuttu yarın da pek hediye alacak gibime gelmiyor. bana karsi ilgisi, sevgisi azaldı acaba romantikligi de ondan mı bıraktı eskiden kendimi oyle degerli hisseder dim ki ama simdi beni pek umursamadıgını düşunuyorum ve uzuluyorum. Evet cocuklarım oldu cirkinkeşiyorum arada ama her annede oluyor boyle seyler. Uff kızlar canım cok sıkkın. Birde kızlar hediye dısında bebek ten hazırlık yapamıyacam hediyemi de belki ondan ilk adım gelir diye gec verecem. Ama dusunuyorum ondan gelmese ben verirken icimde bi yandan hediye verme mutlulugu varken bi yandan da dusunulmemem uzuntusu olacak. Hediye diyip duruyorum da kızlar manevi anlamı onemli 5 tl lik bi kolye olsun yine cok mutlu olurum... Kızlar ya biz nasıl bu hale geldik beee
belli bir sure sonra geneli oyl3 oluyor canim. benimki Allah tan hic romantik degildide degisti diye üzülmüyorum. inan bunlarw sukur eder olduk.
403,862 soru
12,098,986 cevap
36,408 kullanıcı