0 oy
570 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Ya benim bu kocam beni delirtiyor yapmadıkları yetmiyormuş gibi eve bsy alacak olsam burnumdan geliyor o yuzden hiç bir eksiğimizi demiyorum al diye evde bsy kalmadı al demiyorum kendiside görüyor aslında ne eksikse ama aldırış etmiyor Bi alışverişe gidelm dedim üç gündür inim inim oynatıyor beni aprasi vr itin ama inat iste iş var iş var diye diye akşam ettik soğudu hava nasıl gidecem çocukla yasak var anlatamıyorum bu böyle yaptıkça çocuğa dahi bay aldırmıyorum napim çaresiz birakiyir

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başının etini yeseydin kuzum yada versin parayi sen git ne tuhaf insanlar var ya
tarafından
Yok önceden alır götürürdü beni hiç demezdi pahalı diye ne istersem alırdı değişti manyak oludu bu ya
tarafından
Kuzum Allah eşine akıl fikir versin ne diyin ya sabret dua et bol bol
tarafından
Ediyomda bu duzelmez
tarafından
Kız ne diyim ya üzüldüm  valla
tarafından
Yapacak bsy yok kuzum sağol çaresiz birakiyir beni ne desen boş elin eskisini getirdi hep evlenirken Ocak desen babanesinin eski ocağı iki gözü yanıyordu oda bozuldu tek gözü yanıyor inan durumu var iş yerimiz var cebinde en 2 tlyle gezer günlük satışları iyi ama bize gelince yok
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Hazırlan aşkım ben çıkıyorum geliyomusun de 
tarafından
Ah ah ağzıma eder kuzum  gelmezki
0 oy
(131,814 puan) tarafından
Hepsi ayni erkeklerin
tarafından
Lanet gele gıran gire
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Canım.gerekirse listeyi yap ver gidip alsın mecburi şeyler sonuçta ah erkekler ahh 
tarafından
Almaz kuzum almaz üç şey desem birini alıyor neymiş pahalıymış ağzını acincada para babası inan günlük cebinde en 2 bin tlyle gezer eve gelince paramız yok
0 oy
tarafından
Dır dır dır konuş bıktırana kadar konuş 
tarafından
Ah ah papağan oldum
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Evet canm malesef var boyeleliri önüne yemk koyma bak baklim napiyor her ddgni yapma seni anlasın 
tarafından
Yapmayacam yemek ne  yerse yesin
0 oy
(426 puan) tarafından
Yıldırma politikası :) benim eşimde kendi mantığına göre istediğim şey gereksizse söylenir durur beni vazgeçirmek için ama artık taktiğini çözdüm ne kadar söylenirse söylensin aldırıyorum istediğimi :)
tarafından
Valla ben pes ettim artık gene greve gececem ne yicem ne içecek nede bsy pişecek bu evde
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Bu kdr sorumsuzlukta olmaz basini etini ye kiz rahat verme
tarafından
Yapıyorum biz eferde tlfnunu kapatıyor ben iyice deliriyom napim ben buna elim ayağım boşandı oturup alicam sinirden
0 oy
(10,543 puan) tarafından
Kocanı öyle alıştırma erzagin yarısı bittimi hemen markete gitmemiz gerrk dee ben öyle yapıyorum
tarafından
Tamamen bitti bsy kalmadı. Almaz  yalvartiyor beni zorla aldrym herşeyi delirtti beni ocagim bozuldu yaptırmıyor mutfak perdem yırtıldı aşacak perdem yok daha çok şey var böyle bıktım ben artk sabrm kalmadı evde ne var ne yok satacam en son
0 oy
tarafından
O nasıl iş ya yemeye gelince yiyo çamaşırı bulaşığı neyle yıkanıyor bilmiyo almiyoda nolcak nereye kadar gitcek bu çocuğun eksiği bitmez insanın herşeye ihtiyacı var ne için çalışıyorum sizin için ozman bir harcanıyor görüyodum öyle saçmalık mi olur nereye kadar erteleyecen herşeyi çok saçma ya Allah akıl fikir versin benim öyle bı eşim olsa bogardim heralde sonunda 
tarafından
Bende daynamaz oldum İnan bktm günlerden evde deterjan yok bulaşık nasil yıkanıyor bilmiyor ocagim bozuldu yemek nasıl pişiyor bilmiyor

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,170 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 664 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 863 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.