Ben okumaya geldiim
Beeeeen facede tanıştık az kalsin akraba çıkıyoduk memleket aynı köylerimiz yan yana ve cok ortak tandıklarmız çıktı
Biz bi uygulama vardı adını unuttum ordan tanıştık ertesi gün ikimiz de silmiştik askerdeydi ilk sordugum soru sen asker misin oldu
Telefon sapığimdı kendisi.
Cafede görmüş araştırmış numaramı bulmuş 4 ay sürekli yazdı.
Enson konuştuk. 2.3 takılır yol veririm dedim Trabzona gezmeye gitmiştim. Eşim istanbuldaydi bulmaz beni dedim oda 2.3 ay takılır yol veririm demiş arkadaşına 3 yıl bitecek hayatımda 2 yıl bitmek üzere evleneli
Arkadaşı bize geldim 2 3 ay dolmasını sizin diye
Ablamın kaynı benim kocişimne uyanık çıkmışım kızlar uzaktan biriyle uğraşmayıp yakındakine yapışmışım
İnstagramdan mesaj atmıştı normalde diğer kutusuna düşen mesajlara asla cevap vermezdim. Eşim selamun aleyküm yazmış bende nedense aleyküm selam diyiverdim profilim herkse açıktı çok takipçim vardı manzara fotoları çekerdim yarı profesyonel. Sağolsun kocam bey tanımadığı halde profilim açık herkse diye kıskanmış ya uzuuun bi mesaj yazmış işte haddim olmayarak size bi soru sorabilir miyim falan da filan da bla bla diye bende dalga geçiyorum hahah diyorum kim bu yaa evlenme teklifi edecek galiba diyorum (dalga geçtim başıma geldi) işte profil herkese açık farkında mısınız herkes görüyo falan diye öyle böyle sohbet muhabbet tanıştık 6 ay içinde evlendik
Trabzonlu geline Trabzonlu dan :)) çok uzun yaa valla usenirim sadece konuşuyorduk sonra trabzona gelecem dedi görüşelim olsun dedim arkadaş gibi görüşecektık
1,495,275 soru
24,427,620 cevap
352,180 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın