Saat kac oldu hala uyuyamadim bende esime eziyet ediyorum sarılıyorum saciyla sakaliyla oynuyorum tabi uyku sersemi yuzunde bisey var sanıyor en sonda askim kalk benim canim sıkılıyor sohbet edelim dedim guldu guldu delirme yat uyu dedi :) ama hala uyuyamiyorim yazik adama :)
Ahahhaha aynen oyle benimkide sabah 7 de işe gidicem askim oynama dedi :D
Tehlikeli durumlar bunlar :):)
Az bişe uyumuşum ben de hemen ruyq gördüm soğan dolu araçlar vardı kuru soğan birinde kilosu 16 diğerinde 32 TL idi küçük araçlar da vardı araları baya uzaktı birinden diğerine doğru koşuyorum nie kosuyosam karanlıkta kabuslarim bile tuhaf hahaha evdede çuvalla soğan var. Kalktım oturdum TV nin başına uykum yok sıcak basiyor
Oğlumu uyuttum katnimda ki başladı halı hazirda uykum varken kaçtı :/// uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaa
37+2
Aynı ben uyuyamiyoruz en son bıçak dedi kalktı su su sinegi öldür dedi geri yattı bilmiyorki o rahatsız eden şey sinek değil benim :)))
Iyi eziyet edebiliyosunuz biz mecburiyetten yataklari ayirdik :))o ise gidecek diye kiyamiyorum ben aksama kadar calisiyolar bizim yatma imkanimiz var uyuyamasakta
Koyamıyorum kız ben ☺ o uyuyana kadar saçıyka oynuyorum. Horlama merasimi başlayınca iniyorum salona :D arada gidiyorum kontrol ediyorum şu veriyorum. Bide yarı .kontrolüm var . oda izinli :D
Sen bide bebek olunca gor uyuyamamayi :)
Bn kıyamıyorum karismiyorum adama erken uyaniyo cok yoruluyo diye ellemiyorum bi tek sancim oldugu zamanlar uyandiriyorum masaj filan yapiyo sirtima o kadar
BBen sadece arada lavaboya kalkıyorum bebiş bazen kıpır kıpır oluyor kalktığımda ama beni hiç uyandırmıyor uykuyu çok seviyorum inşallah oğlum da sever :) gece 11 öğlen 11 uyuyabiliyorum çok şükür 38+2 oldum bu arada çocuktan sonrası için endişeliyim ama :)
Kizlar oda bana oyun yapmis sabaha karsi uyuduğumu biliyor :) saat 6 da kalkicam arabayı goturcem dedi aksamdan bende tamam dedim alarm caldi gittim kıyafetlerini getirdim cayini yaptim sonra uyandirdim alarm calical sen on dk bekle uyumayalim dedi saat 7 43 yeni uyandi sabah sabah kahkaha atiyor nasilmis uykusu bokunmek diye :))))))
Bnm gibi :D tek deilmosim bnu ypn
Bnim esim yataga girer girmez iyi gcler askm diyo konusmim diye bn yinede konusuyom susuyo bi sure sonra tekrar diyo iyi gcler diye :) en son agzmi kapatio vicdansz askm sabah ise gidecm kurban olim sus diye ;)
401,418 soru
12,014,176 cevap
36,215 kullanıcı