0 oy
2,167 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (149 puan) tarafından
Kızlar eşiniz hiç ağdanızı yaptımı yada yapmak istedimi sizce bir kadın olarak eşimden utanmam ne kadar doğru eşim hamileyim diye ben ağda yaparım hayatım hamilesin diyor ama ben açmaya utanıyorum yani sonuçta kıl görmüş olacak ne bileyim jiletle alıyorum ama 2 günde çıkıyor ve aşırı kaşıntım oluyor vajinal bölgede :( napıcam böyle ya 

30 Cevaplar

+4 oy
(405 puan) tarafından

Çok yaptı. Ne olacak sanki adamlar bizim önümüze hep ağdalı mı çıkıyor. Ben ayaklarımı zor görüyordum karnımdan. Elin kuaförü göreceğine eşim görsün. Çocuğu yaparken utanmadım da kıllarımı alınca mı utanacağım. :D

(405 puan) tarafından
Güle güle kullan dedi.Özel hayatımızda da bir sıkıntı olmadı. Her şey yolunda. Adamlar kıl mıl derdinde değil. Kadınlar çok takıyor. :D
(149 puan) tarafından
Bak doğru söyledin:D kız ne kadar açık sözlüsün sevdim seni
(149 puan) tarafından
Güle güle kullan mı dedi ilahi :D hahahah
tarafından
124578 ne kadar doğru demişsin kız :)
(405 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar. Hayat müşterek. :)
-Reklam-
+2 oy
(759 puan) tarafından
Garip gele bilir bırak ağdayı birlikte duş almadım her insan değişik yani bana göre değil öyle şeyler duş için ısrar etti baktı olmuyor daha bişey demiyo ağdaya cesaret edemez :D hergünde görüyo sonuçta bizi ama nebilym o bakmdan utanıyom
(759 puan) tarafından
Yani zor durumda olmadığım sürüce duşa girmem eğer ki yardım edecek birşey varsa zor durumda kalırsam girerim ama ağdayı asla
(51,904 puan) tarafından
o duşun sonu farkli yerde biter ☺️☺️ bende girmedim girmem de
(149 puan) tarafından
Bitebilir eşin sonuçta:)
(51,904 puan) tarafından
yani yikamak için zorda kalirsam.yardima gelebilir tabiki
(759 puan) tarafından
Aynen İkbalcım zor durumda değilsem neden birlikte gireyim macaraya gerek yok :D
+1 oy
(508 puan) tarafından
Ben izin vermezdim istemezdim yani hiç yaptırmadım da isteseydim yapardı ama ben utanırım yani ne bileyim bana göre değil :D
(149 puan) tarafından
Bende utanıyorum :(
(508 puan) tarafından
Bi yakının yok nu peki . Ben ondanda utanırım gerçi:!D en iyisi kendin yapabildiğim kadar yap
(149 puan) tarafından
Malesef burada yok evim uzak yeni taşındık
(508 puan) tarafından
Anladım canım yaptirana saygım sonsuz ama ben yaptıramadim kendim 2 saatte olsa ayna yardımıyla filan yapıyordum zor da olsa
(149 puan) tarafından
Bende öyle yapayım denicem
+1 oy
(7,128 puan) tarafından
Ben istemem utanirim
(149 puan) tarafından
hmmm normalde utanmam ama bu konuda bende utanıyorum
+1 oy
(7,774 puan) tarafından
Doğru değil normal zamanda eşlerin özel bölgelerine bakılması ama mecburiyet girince dinde hükümler değişiyor. Allah'ım elden ayaktan düşürmesin kesinlikle istemem öyle bir şey yapmasını ... İzin vermem hic hoş değil her bireyin kendine ait mahremi olmalı ..
0 oy
(922 puan) tarafından
Canim çok zor da kalırsam yardımcı olsun isterim tabiki bu kişiye göre değişecek bir durum nasıl rahat edeceksen
(149 puan) tarafından
Ne bileyim canım ya hani hep temiz görüyor:) böyle karşısında durup ağda yaptırmaktan çok utanıyorum ama karnım büyümeye başladı kasığımı zor görüyorum ama bu utangaçlığı nasıl bırakırım bir bilsem
(922 puan) tarafından
Yapacak bişey yok canım eşin o sonuçta yardımcı olan Tabi:)
0 oy
tarafından
Eşim sonuçta olur böyle şeyler. Virüs var kuaföre gitmek riskli e birde hamilesin yardımcı olmasını ben isterim şahsen oda eder galiba 
(149 puan) tarafından
Bende isterimde nasıl : D
tarafından
Kocam de bak senin bebekini taşıyorum tüylerim aldı başını gitti azıcık yardım et de :D
(149 puan) tarafından
Ya onun canına minnet kuaföre gidip elin yabancılarına açamazsın diyor :D ben istemiyorum diyor ya ben alırım karım ne var bunda diyor adam söylemeden hazır
0 oy
tarafından
Ben hamileyken çok teklif etti ben alırım diye 

Şimdide söylesem alır ama ben istemem yani cvook zor bir durumda kalmadigim sürece 
(149 puan) tarafından
Bende son zamanlarda destek alicam sanırım bu gidişte
tarafından
Eşin cnm çekinme o yardım wtmeyecekse başka kim etcek
(149 puan) tarafından
Kız eşim tabiki afedersin aynı yastığa baş koyuyoruz yaşadığımızı yaşıyoruz benim kronik rahatsızlığım var tuttuğu zaman eşim duşa girmeme yardim eder sağolsun utanmam iyi günde kötü günde dedik birbirimize ama işte ağda konusuna gelince çekiniyorum çünkü kıl sonuçta öyle görmesinden çekiniyorum ama 21 haftalığım karnımdan göremiyorum önümü Ne bileyim bulucam bir çare
tarafından
Çok cekiniyorsan kuaföre git cnm ya eşin yada kuaför yada aynayı karşına al kendin yap .....keşke kıl diye birşey olmasaydı
(149 puan) tarafından
Eşim kuaföre ağdaya gitme diyor izin vermiyor virüsten dolayı ben alırım ne var diyor
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Herşeyin bir sınırı olmalı bence. Eşimiz bile olsa.. ama yaptıranı çok duydum 
(149 puan) tarafından
Canım başka konulara gelince biz kadınlar sınır koymayız ağdaya gelince mı koyucaz ona bakarsan kocanız pedinizi görmesin yada benim kocam bir kere olsun görmedi diyen var ama ben eşime ped aldırıyorum çıkamazsam sadece bu kıl biraz tiksindirici ya ondan çekiniyorum
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Bnde rsinden utananlsrdanm 
0 oy
tarafından
Ben virüsü atlattıktan hemen sonra ertesi gün başka bir rahatsızlığım ortaya çıktı ve çok zor durumdaydım elimi hala kaldıramaz haldeydim ve malûm uzadı gitti benimkiler de çok rahatsız olmuştum eşim de bunu farkındaydı gel ben yardım edeyim sana dedi sağolsun eşim yardım etti 
(149 puan) tarafından
Ne güzel iyiki böyle eşler var
tarafından
Elin karıları göreceğine eşim görsün hiç görmediği bir şey değil sonuçta
(149 puan) tarafından
Aynen doğru söylüyorsun hepte kaymak görmesinler insaniz bizde doğanın kanunu bu kıl
tarafından
Valla eşim beni kaymaktan çok kıllı görmüştür ama benimkiler çok yok zaten hele bacağımda 40 günde bir alsam yine çok göze batmıyor ne diyim her zaman güzel olamıyoruz ki
0 oy
(51,904 puan) tarafından
bekarken lazer yaptirmistim evlendikten sonra da ciktikca gidip yaptiriyodum tek tük cikanlara hamileyken gidemedigim ve gobegimden artik göremediğim icin doğuma yakin bir kez esim.jiletle almisti eve utaniyosun ama almasan doktordan utanacaksin kil var diye☺️☺️
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ağda yapmıyorum ama yapıyor olsaydım kuaföre gidip günaha girmektense eşime yaptırırdım. Kuaföre açarken utanmayıp kocaya utanmak değişik. (kuaföre giden için) 
(149 puan) tarafından
Teşekkür ederim mantıklı cesaret verici cevaplar
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Valla ben de aynı durumdayım, sağolsun eşim yaptı. zaten ben yaparım karnın büyüyünce diyordu
(149 puan) tarafından
Cesaretlisin süper
(1,862 puan) tarafından
Niye ki canım, zaten görmüyor mu? Bence dışarıda birine yaptırmak cesaret :D
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Her zaman da kılsız olunacak diye bir kural yok hamileyken lohusadan sonra hep eşim aldı başkası göreceğine eşim görsün bunda utanılacak bir şey yok bnce lohusayken bni yıkadı bile :) 
(149 puan) tarafından
Birazda olsa cesaret geldi mesajından teşekkür ederim
0 oy
(865 puan) tarafından
Benim kolumu aldı bikere mecbur kalmıştım :) ama orayı aldırmam utanırım yani alamaz ki zaten herkes özel bölgeyi kanatır parçalar yani bilen biri olmalı :))) 
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Benim eşim kıldan nefret eder bende acmak istemem orami yani zaten çok fazla var ağdaya da 1 kere gittim acisina çok zor dayaniyorum :( ama muhtemelrn doğuma yakin giderim eşimin almasini istemem
(149 puan) tarafından
Başka şeylere gelince nefret etmiyorlar ama ;) yapacak birşey yok biz mi istiyoruz kıllı olmayı çıkıyor işte sanki onlarda çıkmıyor pehhh
(2,368 puan) tarafından
Kız eşimde benden az tüy var :D aynen canim aman bakma sen
(149 puan) tarafından
:D kıllı olmaktan nefret ediyorum:(
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Yoo yaptırdım hiçde utanmadım eşim sonuçta bende onunkini yapıyorum ne var bunda :))
(149 puan) tarafından
Karşılıklı güzelmiş :)
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Sadece koltuk altıma agda sürerim bant yPostırırım oda ceker:D

(149 puan) tarafından
İşte bende sürüyorum da çekmekten korkuyorum: D
0 oy
(886 puan) tarafından
Canım utanma ben hamileyken aynaya felan bir şekilde hallettim ama sezeryan olunca mecbur eşim yaptı tüm temizliğimi bamyonu ettirdi tuvalete bile onla gittim her banyoda da eşimi yanımda isterim hatta o beni yaptırır banyo utanma iyi günde kötü günde dediniz sonucta 
(149 puan) tarafından
Haklisin canım teşekkür ediyorum sonuçta anormal bie durum değil kıl yani sanki onun hiç bir yerinde yok hamileyim yahu eğilemiyorum biraz uzamasını bekliyorum jiletle aldığım için kısalar hafta sonuna kitlerim kocama bu işi  :D

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 567 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,602 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 430 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,068 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 737 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,363 soru

12,382,721 cevap

43,321 kullanıcı

Kategoriler

...