0 oy
2,038 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (149 puan) tarafından
Kızlar eşiniz hiç ağdanızı yaptımı yada yapmak istedimi sizce bir kadın olarak eşimden utanmam ne kadar doğru eşim hamileyim diye ben ağda yaparım hayatım hamilesin diyor ama ben açmaya utanıyorum yani sonuçta kıl görmüş olacak ne bileyim jiletle alıyorum ama 2 günde çıkıyor ve aşırı kaşıntım oluyor vajinal bölgede :( napıcam böyle ya 

30 Cevaplar

0 oy
(913 puan) tarafından
Bence olmaması gereken bir durum ben eşimin karşısına hep temiz çıkarım oda çok dikkat eder karşılıklı bizimki. Yani her halimi görmek durumunda değil çok tuhaf ve kötü bir durum ben utanırım yani görmediği bişi olduğu için değil ama hep temiz görmesi gerekli bence bu benim görüşüm. 
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Yatalak hasta olmadıkça yada ne bileyim gözlerim görmez filan olursa Allah korusun o zaman mecburiytteen yapar, yaptırırım.. Ama hamilelk geçrdim 10 ay da anca doğrdum resmen ama ne kuaföre gittim ne de eşime yaptırdım kuaföre gitmek günah zina zaten snçta özel bi yer.. Eşimede yaptırmamamın sebebi zaten elim ayağım tutuyo gözlerimde çok şükür görüyor bir şeklde yaptım az zorlandım ama koydm aynayı tek tek eldivenle uğraştım valla.. Baktm yetişemediğim yerde makinayla yaptm.. Eşimden utanırım ilişkide bile sevmem öyle şeyi lambayo açık tutmam bu insanın içinden gelen bir duygu utanma duygusu.. Ben normalde insan yanınd emziren biride değlm ilk emzirdim gün aşırı utanmştım sadece annem ve kaynanam eşim gördü oda zorunlu oldğum için öyle yani bnm fikrmde bu.. Bnde böyleyim
0 oy
tarafından
24 haftalik gebeyim daha 2 gün önce yaparken acayip zorlandim . Ben agdada yapamıyorum bi ameliyat geçirmiştim doktor jilet demişti.  o gunden beri jilet kullaniyorum yaram iyileşti ama donemedim ağdaya.  

Eşim daha önce çok rahatsizken banyo ettirdi bana Allah razi olsun 

Pedimide aldırdım,  hatta sen çıkma ben alırım diye kendi teklif etti hep .

Çok zorda kalirsam rica ederim yapar .

İyi günde kötü günde demedik mi sonuçta :)
0 oy
tarafından
Yaptı canım kollarımı bile tüm vücut yaptıydi tabi biraz zor oluyor bilmiyorsa anlata anlata :D afedersiniz ama banyodayken felanda geliverir bizim aramızda pek öyle şeyler yok sonuçta eşim yani
0 oy
tarafından
Mecbur kalınca yaptırırım neden olmasin keyfi yaptirmiyorsun sonuçta hastalıkta sağlıkta diye evleniyoruz sonucta
0 oy
(4 puan) tarafından

Valla canımı acıtmıcaksa aldırırm nolcak sanki heryerimi gördü zaten artık kılı tüyümü kaldı :D

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Kolumu ve bacağımı almıştı hamileyken
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Hamileyken yapmışlıgı var çünkü çok zorlanıyordum 
0 oy
(9,340 puan) tarafından
Vala ben çok utanırım ki oda hayata yapmaz midem bulaniyi kusarim diyo 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 527 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 402 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,823 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 673 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,473 soru

12,087,697 cevap

36,377 kullanıcı

...