0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Sahangillerde emrah bir haftadir agir atesliydi dun test yaptirdilar ailecek emrah negatif gonul pozitif cikmis bide cocuklari var 4 yasinda uzuldum valla ya su karantina gunlerinde onlarin yaptigi tarifleri yaparak vakit geciriyordum videolarida bi o kadar komikdi 

7 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Tanımıyorum Allah sifa versin
(2,770 puan) tarafından
Youtubir canim gelin kaynana videolari cekiyorlardi cok komik
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Gezmeselermis ise güç yok zaten vidyo çekip duruyorlar 
(2,770 puan) tarafından
Yok canim gezdiklerinden degil resturant isletiyorlar ordan gelmis storide anlatti
0 oy
tarafından
Allah şifa versin tanımıyorum 
(2,770 puan) tarafından
Amin canim rabbim kimin gonlunden ne geciyorsa ona onu nasip etsin insAllah
0 oy
tarafından
Ne kadar ilginç ateşli olan Emrah pozitif olan gönül kayınvalidem evde yorgan döşek yatıyor negatif ben sadece ishalim ve pozitif im herkesle belirtiler farklı herhalde kuzum bende çok üzüldüm efe nin acı washabi yediğini izleyip izleyip gülüyorum a sggsgsgs
(2,770 puan) tarafından
Evet ya o video cok komikdi ve emrahin hic orali olmuyordu tıkınmaya devam ediyordu

Malesef bu korona illeti gercekten cok garip ya valla suanda hic belrti gostermeyip pozitif olanlarda var onlarin karantina sureleride azaltilmis valla bakalim insAllah daha kotuye gitmez
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Az gezsinler o zaman. Bir kac videolarına denk geldim sürekli dışarıdalar.
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Şahanhiller kimmmmm
0 oy
tarafından
Eşimde ilk evlendiğimizde izlerdi sonra adamın bi kaç videosuna denk geldi adam sırf para kazanmak için karısına yazılan küfürleri okuyordu nasıl bir erkekse eşime dedim bidaha izleme sırf daha fazla izlensin diye karının şurası güzel burası güzel mesajlarını okuyordu restorantı da o parayla açmıştır öyle aile hayatının önemini bilmeyen insanları izlemeyin.. 
tarafından
Kesinlikle cnm

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,121 göst.
7 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 254 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 468 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu