0 oy
1,192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (897 puan) tarafından
esim benden once bes alti yil biriyle sevgili olmus. benle tanistiginda coktan ayrilmişlar. bana ilk zamanlar kizla ilgili cok kavga ediyoduk,ben her seferinde geri donuyodum.eski yaşadiklarimiz aklima geliyodu o yuzden ayrilamiyoduk diye anlatti. oyle anlatinca kendimi cok kötü hissetmiştim ama ses etmedim. başka zamanda bana kacalim desem sana kacarmisin diye sordu.bende niye boyle bisey soruyosun dedim.eski sevgilim kacmam demisti sende oylemi dersin diye soyledim dedi. yine kotu oldum ayrilsammi diye dusundum ama yapamadim. baska bi gun ben bunun sahte hesapla başka kizlarla konusup, resmini yolladigini numarasini verdigini gordum. konustugu kizda herkesle yatan kizlardan.o sirada bunun facesine giriyodum, bu arkadaşına mesajlarımı gordu ayrıldı benden diye yaziyo.oda hangisi mardindekimi oda,hayir istanbuldaki diyo beni engelledi mesajlarima cevap vermiyor faln diye yaziyo. arkadasida gercekten kizla ciddiysen bende konusiyim diyo.sonra bana mesaj atti ama konusmadim iki uc hafta sonra ikna oldum baristik. aradan bir iki ay sonra eski sevgilisi mesaj atti ona, nstegramdan numarasini istedi.mesajlari o sira o gormuyo diye ben ceval verdim. ben kiz arkadasiyim dedim, oda çok sevindim o benim kıymetlim dedi, bende o senin icin o..pu diyodu dogru söylüyormuş nişanlisin ve eski sevgiline yasiyosun dedim,ondan sonra kiz yazmadi zaten, esimde engelledi onu.su an evliyiz ve bi kizim var, ama benim aklimdan cikmiyo o kiz ,esim bana cok iyi davraniyo ama ben unutamoyorum  

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Geçmişe takılırsan geleçeğini karartirsin

(344 puan) tarafından
müthiş söz ❤️
(11,499 puan) tarafından
++++ladım canım
tarafından
Doğru +++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence unut yoksa eşine bile yanasaman eğer aklında bir şüphe yoksa sil gitsin
(897 puan) tarafından
aklımda bi şuphe yok eşimden eminim o kiz evlendi cocugu bile var ama beş yil sevgili olmuş olmasi bide bana anlatmasi aklima her geldiginde kavga cikariyorum
tarafından
Ozaman boşver kuzum ya geçmişi unutmak zorundasın hepimiz biseyleri unuttuk eğer ki unutmazsan o seni yer bitirir içini boşver mutlu mesut olun inşallah bak yavrunda varmış oda evlenmiş yavrusu varmış geçmişte anlatmış geçmişte yaşanmış işte
(897 puan) tarafından
unutmak istiyorum da aklima cok takiliyo mesela ben eşime normalde askim faln diye seslenmem oda bana seslenmez ama ismimizlede seslenmeyiz birbirimize, ben dun ismiyle seslendim kizdi bana. bu durumda siz ne duşunurdunuz. benim aklima bes yillik sevgilisi geliyo
0 oy
(897 puan) tarafından
bide kiz nişanlandiginda kocam buna hayirli olsun diye mesaj atmiş sonradan soylemişti bende cok kizmistim seni cokmu ilgilendiyoda mesaj atiyosun diye
tarafından
Birbirlerinin sayfasına falan mı girip bakıyorlar devamlı nerden biliyor nişanlandığını ki
(897 puan) tarafından
arkadaşı soylemiş eşime oda hayırlı olsun demek için mesaj atmış
tarafından
Bilmiyorum yaşamadan bişe diyemem ama ben çok sinirlendim
0 oy
tarafından
Kolay şeyler yaşamamışsın canm aklına gelmesi hala normal ama geçmişte kalmış eğer eşinin sna olan sadakatinden eminsen boşuna kendni üzme düşünme. Eşine desen adam dicek o zman geçmiş affetmeseydin. Başka şeylerle oyalan düşünmemeye çalş boşuna kendni üzme
0 oy
(53,301 puan) tarafından
bisey diyemicem canim iyi kabul edip evlenmişsin 
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Bunu  unutamicaktin madem niye evlendin canım  eşinin  yaptığı  birsey  yok  unutmazsan eşine  hissterrirsen o kadına istersin  benden söylemesi 
(897 puan) tarafından
eşimde evlenmeseydin o zamn dedj dun bende keşke dedim bana başta bir yil bile surmedi dedi ama yeni beş yil surdugunu ogrendim beş yil az bi sure degil bu yuzden taktim
(5,942 puan) tarafından
Boş ver canım  5 yıl surmuste ne olmuş  bak  seninle  ewlenmis  konuyu  ısıtıp ısıtıp  önüne koyma uzaklastirirsin kocanı bir  suçu  yoksa tabi
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Yazdiklarini okudum cnm ama en cok takıldığım noktayi neden kullanmıyosun ki..imla denen bisey var kac yaşında insanlarız yani hala bilmeyenler var..cumleleri art arda okumaktan konuya odaklanamiyo insan..o mu dedi sen mi dedin corba yani 
(897 puan) tarafından
haklisin biraz corba yapmişim sonradan okuyunca fark ettim
(3,897 puan) tarafından
Aynen cnm anlayana kadar catladim o dedi bu dedi corba olms..
0 oy
(21,206 puan) tarafından
Haliyle güveninin zedelenmesi normal ama akısina birak hersey olacagina varir insallah esin tovbe ederde oyle islerden uzak durur 
0 oy
(14,974 puan) tarafından
Bu olanları sevgiliyken yaşamışsın aklını bulandırma Esine de j bahsetme 
0 oy
(918 puan) tarafından
Unut gitsin canım şüpheyle çok zor sende bitti gitti diyorsan düşünme
(897 puan) tarafından
unutamicagimi aklima bu kadar takilacagini bilsem evlenmezdim bi şuphem yok eski sevgilisiyle yada başka birisiyle arasinda bisey olmicagini  biliyorum guveniyorum artik ona ama yinede ne zamn konusu acilsa ayrilasim geliyo
0 oy
(12,772 puan) tarafından
Unutmayacak isen başta o kadar hata yapmış başkaları ile konusunca bitirecek tin cnm demekki neyse demiş evlenmiş üstüne çocuk yapmışsın eskiye takılı kalma her insanın bı geçmişi var şuan sana iyi davraniyo bı hatası yok ise eski hatırlayıp keyfini kaçırmanın anlamı yok 
(897 puan) tarafından
dogru soyluyosun cnm eski sevgilisinden gozu dolu şekilde onu ozleyip geri donuyodum dediginde ayrilmam gerekiyodu bu kadar bende takinti olacagini bilsem ayrilirdim hatta bazen ayrilmayi bile dusunuyorum
0 oy
tarafından
Unut gitsin zamanında neler neler yapmış o zaman ayrilmadin şimdi çocuk yapmışsın adamdan aklından çıkarmaman anlamsız
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Güzel bacım yeni mi aklın başına geliyor baştan niye kabul ettin ikincisi ksbul edip hayat birleştirmişsiniz unutmak zorundasın artık çünkü bişi desen ya da yapsan eşin sana bile bile evlendin kabul ettin der yani hani anlamıyorum ya kıza senin adına o...pu demiş bide yanlış amlamadım değil mi
(897 puan) tarafından
yok cnm yanlis anlamişsin, kiz nişanliydi eşime mesaj atti napiyosun numarani ver diye, ben cevap verdim kiza, eşim senin hakkinda o.pu olduğunu soylemişti hakliymiş nişanlisin eski sevgiline mesaj atiyosun dedim. kizda benim nişanlim mesaj attigimi biliyo faln dedi ve bi dahada mesaj atmadi.
(897 puan) tarafından
esim benim için oyle bisey deseydi asla geri donusu olmazdi ayrilirdik zaten
(1,459 puan) tarafından
Ha orayı yanlış anlamışım kusura bakma ama başından böyle olduğunu biliyordun canım iyi düşünseydin şuan yapacağın tek şey unutmalısın eğer eşinin o ayakları yoksa
0 oy
tarafından
Eşinin aklı geçmişte olsaydı eğer senle mutlu olmazdı canım sende geleceğine bak benim esimde nişanlanmış hatta düğüne bir hafta kala ayrılmışlar kız bütün eşyalara zarar vermiş hatta beyaz esyalarim ondan kalma falan ama ben hiç takmadim sormadım da ben sormadan anlattılar ama umursamadim herkesde dediki iyiki onla olmamış biz seni daha çok seviyoruz dediler bu benim için yetti yani pek umrumda olmadı ilk zamanlar çok takıyodum ama benim için yaşananlar isteme söz nişan ilk ama onun için ikinci diye çok kafama takmistim sonra onlar geçince herşey geçti 
(897 puan) tarafından
herkesin geçmişinde birileri olabiliyo ama eşin sanada gozleri dolarak eski sevgilimle kavga edip ayriliyoduk surekli ben ozledigim icin geri donuyodum diye anlatsaydi o zamn takabilirdin belki cnm unuturum diye duşundum evlendim ama aklima gelince eşime soğuk davraniyorum ister istemez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (640 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,059 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 581 göst.

Kategoriler

1,447,691 soru

23,780,541 cevap

316,376 kullanıcı

...