esim benden once bes alti yil biriyle sevgili olmus. benle tanistiginda coktan ayrilmişlar. bana ilk zamanlar kizla ilgili cok kavga ediyoduk,ben her seferinde geri donuyodum.eski yaşadiklarimiz aklima geliyodu o yuzden ayrilamiyoduk diye anlatti. oyle anlatinca kendimi cok kötü hissetmiştim ama ses etmedim. başka zamanda bana kacalim desem sana kacarmisin diye sordu.bende niye boyle bisey soruyosun dedim.eski sevgilim kacmam demisti sende oylemi dersin diye soyledim dedi. yine kotu oldum ayrilsammi diye dusundum ama yapamadim. baska bi gun ben bunun sahte hesapla başka kizlarla konusup, resmini yolladigini numarasini verdigini gordum. konustugu kizda herkesle yatan kizlardan.o sirada bunun facesine giriyodum, bu arkadaşına mesajlarımı gordu ayrıldı benden diye yaziyo.oda hangisi mardindekimi oda,hayir istanbuldaki diyo beni engelledi mesajlarima cevap vermiyor faln diye yaziyo. arkadasida gercekten kizla ciddiysen bende konusiyim diyo.sonra bana mesaj atti ama konusmadim iki uc hafta sonra ikna oldum baristik. aradan bir iki ay sonra eski sevgilisi mesaj atti ona, nstegramdan numarasini istedi.mesajlari o sira o gormuyo diye ben ceval verdim. ben kiz arkadasiyim dedim, oda çok sevindim o benim kıymetlim dedi, bende o senin icin o..pu diyodu dogru söylüyormuş nişanlisin ve eski sevgiline yasiyosun dedim,ondan sonra kiz yazmadi zaten, esimde engelledi onu.su an evliyiz ve bi kizim var, ama benim aklimdan cikmiyo o kiz ,esim bana cok iyi davraniyo ama ben unutamoyorum