0 oy
1,289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
36+1 de doğuruyorum 4 cm açılmam var suyum da geliyor yavaş yavaş yatışım yapıldı bende yavruma kavuşucam az kaldı darısı tüm hamişlere 

38 Cevaplar

0 oy
tarafından

hadi kuzum dualarimiz seninle Allah hayirla kurtarsin gece dogurdum postunu dort gozle bekliycem atacagim duayi bolca olu bende arkandan okuyorum simdi           

Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!      

tarafından
Sağol canım benim ne güzel bi dua Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,024 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin kuzum insaAllah :)ama olmadı şimdi benden önce doğuma gidiyorsun:ermm:

tarafından
Birlikte doğurcaktık ama olmadı canım rabbim hayırlısını nasip etsin
(2,024 puan) tarafından
Amin canm seni ve yigenimi hayırlı  haberlerle bekliyoruz insaAllah :)) dualarımız seninle Rabbim kolaylık versin
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Aa gözün aydın şimdiden canım rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ♥♥♥
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Gozunaydin cnm rabbim yardımcın olsun
tarafından
Amin canım inşallah sağol
0 oy
tarafından
Canım.benim sağlıkla al kucağına inşaallah. ❤
tarafından
Sağol canımmmm inşallah ❤
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulun insallah
tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(964 puan) tarafından

Kız meltem daha yeni konuştuk 28 gün var demiştin. Bende seni doğurdu sanmıştım içime doğdu heralde :D

Sağ salim al inşallah canım yavrunu. Allah yardimcin olsun. Habersiz bırakma bizi 

tarafından
Senin yüzünden oldu kız
(964 puan) tarafından
Ayyy deme öyle nolur. İnşallah sag salim alırsın yavrunu kucağına :( ne durumdasin canım çok mu sancin var
0 oy
(5,936 puan) tarafından
36+4 te doğurdum normal canim solunumu hızlı diye yatti 3 gun sonra sarilik oldu toplam da 11 gun yatti ama yoğun bakım en güvenilir yer
tarafından
İnşallah yatmaz canım ya
(5,936 puan) tarafından
Canım hayirlisini nasip etsin rabbim inşallah yatmaztabiki de
0 oy
(328 puan) tarafından

Rabbim kolaylik versin inşallah <3canım bizede dua et 

tarafından
Sağol canım canım herkese dua ediyorum
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Rabbim sag salim bir avazda kurtarsin inşallah
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(65 puan) tarafından
Doğum aninda yapilan dualar kabul olurmus dua eder misin benim için de benimde doğumum yakın ama oğluma hipoplasik sağ kalp sendromu tanısı konuldu doğunca ameliyata alacaklarını söylediler o yüzden korkuyorum ameliyatlar açık kalp ameliyati olacakmış yani çok riskli oldugunu söylediler oglumu hayirli bir şekilde bende kucağıma alayım insallah
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Ay hadi hayırlı gelsin kuzum haber et ❤
0 oy
(14,517 puan) tarafından
Balmmm Rabbim sağ salim versn kucağına 
0 oy
(627 puan) tarafından
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Rabbim kolaylık versin
0 oy
(132 puan) tarafından
Sağlıklı  huzurlu  bir hayat  nasip etsin rabbim  evladına ömrü  bereketli uzun olsun  gözün aydın canım 
0 oy
(102 puan) tarafından
Alllahim cok kolay dogumlar versin ins sag salim al kucagina ins canm
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana canım. :) Bende 36+2 günlük hamileyim ara ara sancılarım tutuyor nasıl başladı doğumun ağrın sancın nişanın geldi mi cevaplarsan sevinirim :) 
tarafından
Nişan gelmedi canım suyum gelmeye başladı yavaş yavaş gittim 4 cm açılmam vardı 7 cm olana kadar hiç sancım yoktu 8 cm de 5 6 damla suni sancı verdiler yarım saatte doğurdum canım

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 996 göst.
27 Haziran 2019 Diğer kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 2,896 göst.
19 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 613 göst.
26 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde GamZzze (1,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 506 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,235 cevap

43,198 kullanıcı

Kategoriler

...