Merak ettim en cok ne diye sesleniyolar.bnimki genelde boncugum yada boncuk diye seslenirdi.evlenince sari kelle diyo bazn takilio :) boncuk da devam edio ama bnde ona balyumagim diodum smdi ismini soluyom yada askm diom.;) siz ne diye hitap ediosnz ?
Kuzum balım der birinin yanındaysakda babam bavası falan olursa yani. Adım ümran. ümmüş der
Hep Hatunum der su dai istese ve telefondada ole kayitliyimdir
Esim bana yavru ceylanım, hayatım, kucugum bunlari ortaya karışık der :) bende hep ismiyle seslenirim eğer beni mutlu edecek birşey yapmışsa canım kocam derim ama :))))
Genelde o hatunum diye seslenir arada aşkım meleğim karıcım falan filan bende sadece aşkım derim :D
Eşim Hatunum yada Hatun diye seslenir ben çok severim . Bende hayatım derim hayatım demedigim zaman kaynanamın oğlu diyorum :))
Bana nutellam balim diye seslenir. Bnde can derim:))
Esim genelde serçem minik kuşum der :))
Nerde olursak olalım Hayat die seslenir :) Canım kocam :)
Ben ise Sevgilim aşk Sevdiceğim o an ki piskolojime bağlı :)
İkimiz de hayatım diye sesleniriz kim olursa olsun ortamda bazen ben kızınca hitap kullanmam o zaman da kızar ne aşkım diyosun ne hayatım diye o ne kadar kızsa da hitabı bırakmaz ama ben gicigim herhalde biraz :)
Eşim aşkım hayatım karıcığım balım bazen çok değişik şeyler de söyler canim bende genel de mis kokulum bebisim derim:)
Ben ona Askm diyorum o da bana Fındık ya da Gülüm der..
Adim Arzu ama ayşoooooooo diyor :D
Genelde Hayatim deriz ikimizde
Genelde ismimizle hitap ederiz birbirimize ama o bana yavrum der bazen bende hayatım :)
Avrat der :D
Ben hayatım yada kedim diye severim;) eşim de sevgilim yada ömrüm der
Ben gülüm canım derim eşimde gülüm abidem der
cnm gulum der
9 yıldır ismimizle çok nadir kalabalık ortamda sesleniriz yada hatun der ortamda geri hep bitanem deriz
403,688 soru
12,094,389 cevap
36,389 kullanıcı