Her aradığımda öyle güzel konuşuyor ki doğumuma gelemicek öyle kötü oluyor ki benle konulurken sesi titriyor resmen ağlamaya geliyor gelemicem diye. Öyle güzel moral veriyor ki " korkma stres yapma ben biliyorum sen çok güçlüsün. Bebek doğduktan sonra da bakamıcam diye de korkma herşeyin üstesinden gelirsin sadece her konu karşısında sakin ol yeter. Doğumda da korkutma kendini herkes çekiyor doğum sancısını illa ki herşeyin bi zor tarafı var ama bebeğini kucağına alınca herşeyi unutursun. Yanında olmayı çok isterdim ama burdaki durumları biliyorsun. " vs. Telefonu kapatırken de sanki gelini değilim de kızıymışım gibi kurban olsun annen dikkat et kendine yavrum Allaha emanet ol diye kapatır hep.
Ah benim canım kaynanam Rabbim kimsenin evinden hzuurunu mutluluğunu eksik etmesin inşallah
Amin insaAllah canm .Rabbim ağız tadinizi huzurunuzu daim eylesin maşallah diyelim nazar değmesin
Bizimkide actı hintli filmlerini izliyo sesinide acti son ses
kiz yazma buralara nazar deger bizimki de hamilelik basindan beri 1 defa aradi beni bunu okuyunca kariya iyice gicik olmaya basladim
Bnm öz annem böyle konuşmuyor
Kaynanan olduğuna emin misin ? Bi yanlışlık olmasin
1,492,211 soru
24,382,202 cevap
348,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın