Ust kattaki kadin genelde balkona falan denk gelse sohbet ederdi.
Ya da bazen biseyler lazim olsa kapiya gelirdi
AMA bi ara bi tabagi bendeydi verney gittin. Davet etti iceri Girdim gozu yasliydi. Yok iste binadakiler kiskanc bi genc ikimiziz dedikodumuzu yapiolar bilmem ne tabi bizde kavga ederiz esimle bagris cagiris da olur o da bunu kastetti.bende kim ne dusunuyorsa umarim kendi cocuklarini da basina gelir dedim . Sonucta evlilik her gu can ciger gecmez dedim kinayan varsa evlatlari yasar dedim.
(((Meger ben bi kac gunluk tatile gitmistim oda esiyle kavga etmis baya gurultulu komsular onu dinlemis ta kapisina gelip dinlemisler bu kapiya acmis gormus. Bende tabagi gelir gelmez verdim o da o olaya denk geldi)))
Sora dogm oldu bu iki hafta sora ziyaretr geldi hatta tum binadakilerden tek o geldi. Degerleri ile sadece selamlasmam vardi bu arada bes ay gecti. Artik o selam verenlerde bans selam vermedi . Sadece biri karsidaki esimin abalsoni asansorde gormus nurmarani verse bebek icin kardesine gelcem. O zaman seni ararm demis . Ha o da artik bana selam vermedi yahu bana geleceksin neden gorumceme soyluyon diyecektim ki gelmedi zaten viruste artti.
Of neyse iste artik kimi gorsen selam vermiodu bende demiodim acaba bu ustteki hakkmda bisey mi dedi diye dusunup duruyom bide dun aksam disari yuruyuse ciktim baktim ustteki ve cocukalri binaya giriyor kiz yzume bakti dik dik tek laf demedi bende demedim. AMA yol verdim cunku iki cocugu yaninda idi.
Acaba bunun ne derdi var benle ne yarasi var??