Habersiz olmaz ama tatlı dille soyle annemle gideyim Sen istedigin zaman gel yad a istersen sizinle gelsin ama hani unu yumusattigin anda soyle cunku erkek ler o konuda biraz hassas benim esimde oyle diyor bende onun yumusak anini ararim birsey soylemek icin bende 1 yildir evliyim ama sadece bir kere gittim annnemlere ve sadece 2 saat kaldim geri geldim bizde ayri sehirlerdeyiz aramizda 5 6 saat var ama beni goturmuyorlar ben tek basima gitmek istiyorum birakmiyorlar
Bana göre de eşlerin ayrı olması iyi değil. Ben de gurbetteyim eşime böyle bi şey sormadım bile, çünkü ondan ayrı uyumak zaman geçirmek istemem. Karışan birisi değil ama gitmem onsuz.Çevremde var sürekli ailesinin yanına gelip giden çok garip geliyor. Gidersem eşimle beraber giderim.Sadece bir kere arkadaşımın düğününe tek gidip geldim, hiç durmadım ama. Eşim izin alamamıştı ben de gitmek zorundaydım.
Benim annemle aramda 10 15 dkk yürüme mesafesi var bende istediğim zaman gidemiyorum götürürse götürüyo yoksa yok
Canım önce bi eşine söyle bi nabzını yokla bakalım ne diyo rızasız gidersin tabi ama sonra ne olur bilemeyiz sen yinede bi söyle
404,552 soru
12,119,049 cevap
36,468 kullanıcı