0 oy
1,297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar benim eşim lise mezunu, 1 abi 1 kardeşi de mühendis eşim babasının birakmak istemeyip üniv okumamış keşke okusaymış ama okumamaş baba mesleğine devam etmiş babasına kıyamayıp yanlız kalmasın diye, tabiki bizim çocuklarımız bu konuda benzemesin ama esim merhametinden yapmış. Eşim annesine geldigimizde ev süpürür siler toplar, balkonlari süpürür yıkar, camları siler, dışarıları süpürür storlari yıkar aklınıza gelecek bütün yemekleri yapar ve aynısını bizim evdede yapar cok şükür her zaman gocunmadan yapar benim adamligim eve girince biter der hep :) anne babaya hizmet cok sevap bilirsiniz ben bile o dercee anneme babama hizmet yapmamışımdır öyle diyim.. Eşim fazlasıyla görevini yapıyor simdi oglum oldu diyo benim gibi yetiştircem onu.. Insallah oglumda ona benzer.. Kaynanamlardayiz şuan esim kahvaltıyı hazırlamış ama özenerek hazırlar, beni kaldırdı direk sofraya oturdum, belki ayıp oluyor ama çocuktan uyuyamagim için kendi hazırlıyor buraya geldigimiz zaman gerçi cocuk olmadan öncede böyleydi, hatta nişan zamanı ailecek yemege gelcegimiz zaman sorardı ne yapım ne istiyorsun diye, bayramlarda geldigimiz zaman nişan zamanı beraber mutfağa girerdik beni yalnız bırakmazdı hiç.. Dicegim o ki gerçekten Allah herkese böyle evlat nasip etsin<3

32 Cevaplar

0 oy
(147 puan) tarafından
Maaşallh CANIM Allah ağzınızın tadını bozmasın elbette yetiştirmek önemli ama kabiliyet de bi o kadar önemli bence benim eşim de aynıdır biliyo musun herşey yapar herşey elinden gelir maaşallh ama abisi var hiiiiç bişey beceremez bi vid bile sıkkştıramaz mesela ki sanayi ortamında büyümüş olmasına rağmen maaşallh Allah sağlığımızı huzurumuzu bozmasın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Huzurunuz daim olsun canım
tarafından
Eski post aşko
0 oy
(20,562 puan) tarafından
Ve böyle de eş nasip etsin. Maşallah çok iyi bir insanmış. Allah'ım nazarlardan korusun. Her zaman böyle iyi olun inşallah. 
0 oy
(711 puan) tarafından
Maşallah ne kadr güzel bir şey keşke her erkek çocuğu böyle yetiştirilse
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Ay pek güzel insanmış Allah bana da nasip etsin aynından evlat olarak
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Amin amin benim eşimde aynısı şükürler olsun. Allah hakedene nasip etsin tabi ki böylesini 
0 oy
tarafından

Maşallah maşallah canım Allah nazarlardan korusun sizi :angel:

0 oy
(1,700 puan) tarafından
Kız maşallah , yazma buraya bence nazar değer 
0 oy
tarafından
Eşin benden hamarat stor nasıl yıkanır bilmiyorum ;) masallah valla helal olsun 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kız adamı nazar etcn anlatma yeter 
0 oy
tarafından
Ayy aynı benim eşimi anlatmıssın sağılsun her işi yapar pastameci oldugu için hamaratta her işimde yardım eder annesinin evine indikmi ortada yapar

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 533 göst.
0 oy
21 cevap 1,051 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 473 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prensesannesi (591 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 446 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,777 puan) tarafından soruldu

414,034 soru

12,461,362 cevap

46,721 kullanıcı

Kategoriler

...