Kizlar esimle dugune gittik kendinn tarfina cok sevdgm akrbsnn dugunune neyse esimin bekarken konustugu akrablari varmis kuzennden ayrintili ogrendim belki kuzeni nifak sokmk icin yapiyo diye innmdm esime de sordum aile büyükleri yakistrmslar ama ben akrbayla evlnmm diye soylms neyse bu kizda dun dugune gelmis esimde bebegmz vardi neyse o erkeklrn yanni gitti sonra bn kizi gorunce huylndm esimi takip edyrm ve kizda kiz esime bna bakip suzuyo caktrmdn bn frkndym bbgimede bakp suzuyo catladi ren neyse bz esimle yukardydk bu ynna birini takmis wc bahanesyle geldlr esim annesi kizmza bak filn beni oyalyo neyse kiz asagi inerkn esim bkti kiza eski sevglye nasil baklrsa nasl sinrm heldi hemn esim kalklm dedi az durduk kizi catltmk istedim esim elimden tutup guluyo vs kizda erkk bebek alms bi yndn yine bize bkyo ve ynndakiyle kulktn kulga konusuyo bende ona bakip ynmdakilerle konusup guldm alay eder gibi sizce abartyr muyum kiskandgmi belli etsem inadına esime bkr esimde suclu mu sizce kafm alak bullk esimede saf ayagi ypyrm suphlyim ya esimdn emin olmk icin