Kizlar ben 2. Bebegime yeni hamileyim esimle ailesi yuzunden cok kavgalarimiz oluyo bide hic bitmeyen kart borcalari yuzunden hayatimiz zor geciyo iyi maas almasina ragmen kit kanaat durumdayiz ama ailesine yedirirken yanlarina giderken su gibi akiyor hic onemli degil o zaman neyse az once telefonda tartistik yine dayakla tehdit etti kizdi cok agladim vurur kırar döver ama 5 dk sonra pamuk gibi olur hic sorun yokmus gibi yani iyiyken cok iyiyiz kotuyken de cook kötüyüz dusman gibi bosanmaya kadar gittik daha once ama mahkemede kizimi alir diye korktum katlandim artik napicagimi sasirdim hep kırıyor üzüyor beni dayak ilk kizim dogduktan sonra basladi onceden yoktu bikac sfer oldu sadece surekli de degil ama 2.ye hamileyken bile dayakla tehdit etmesi cok üzdü beni bi akil verin bana lutfen
yBirseyablis anlamazsaniz eger Birsey sorabilirmiyim ilk bebeginizde baslayan bi siddet olayi var madem neden ikinci cocugu yapma geregi duydunuz? Cocugunuzu elinizden alir diye korkup katlanmissiniz esinizin huyunu bile bile ikinci cocuk buyuk cesaret
Ayni seyleri yasiyoruz bende sabah buna benzer hayatimi anlattim du edecek olan cok Allah razi olsun yanliz degilsin kardesim bu rabbimin sinavi bana dediler ki ayetel kursi oku nas felak oku sende oku olurmu rabbim esini sana cevirsin bir daha kavga yasatmasin insallah annesini babasinida terk etmesin onlarda neyliklerle buyutuyo biz cocuklarimizi neyliklerle nelere katlanarak buyuttugumuz gibi ama bizede insallah onlara davrandiklari gibi davranirlar siddet bende gordum ilk dogumumda hatta esim beni hamileyken kovdu evden ve cocugumu erken dogum yaptim ben ama inan bana rabbim yanimizda kapa gozunu zor anlarinda dusunki rabbimin kollarinda simsiki sarmalanmissin hic bisey sana kotuluk getiremez dusunki en guclu siginaktasin sonra ac gozunu bak ilk evladina guclu ol senin siginaga ihtiyacin oldugu gibi onunda sana ihtiyaci var
1,491,816 soru
24,377,168 cevap
348,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın