Çanta öneriniz varmı instagramdan bakınıyorum da sayfaların çoğunda tükenmiş
Uygulamada bazen reklam çıkıyor orda bebek çantaları filan vardı günlük kullanıma da uygun onlara bakmıştım hoşuma gitti :) ondan aliciiim :)
Ben de sırt çantası şeklinde istiyorum ama çok pahalı internette baktım 120 150 uygun bulsam alacam ama hiç uygun bulamıyorum
Yektabebe var instagramda 125 tl sırt çantası ben ondan alıcam cnm
Bebekmarketi diye bi sayfa var çok şık çantası ben baya begendm 100 lira. Bi kac bebek mağazası gezdim uygun guzelleri var 50 60 70 civari. Ama gozum 100 liralikta kaldi .d
E bebekten almıştım ben sırt çantası çok pahalı şeyler almanıza gerek yok uygun güzel bir tane kullanışlı çanta alın zaten bi dışarı çıkarken kullanıyorsunuz. 90tl ye falan almıştım geçen sene biraz da indirimleri takip edin uygun fiyata alırsınız.
Bende şam mi almasam mi kararsız kaldım 2 yaşında kızım var 2 ay sonra da doğum yapicam
Ben büyük çanta kullanıyorum kendim için bebeğimin eşyalarını da ona koyacağım hep büyük çanta sevmişimdir bavul gibi ayriyeten çanta alamya gerek yok bence bis sürü çanta ve sırf çocuk çantası diye çok pahalıya satıyorlar bilemedim
Thepack marka canim tek kelime ile mukemmel donanimli 150 tl aldım
Ebebekde gordum ben ordan alicam
1,497,911 soru
24,469,292 cevap
355,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın