0 oy
647 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bı komşuyla alacak muhabbetine biz tartıştık. Kumsum bana karton sı.ga.ra. Aldırdılar 210 lira kartonu.  Geldiğinde parasını vericem dedi.  Vermedi bende üzerine düşmedim maaşa kadar idare edermisin dedi.  Kocası dün 2 ci maaşı aldı bende istedim niye istedim diye bana kızdı neymiş durumları yokmuş.  Kadın kendi içiyor oğlu kızı içiyor kocası içiyor. Günlük 4 paket ekmek süt mama  filan istedimi almıyorum parasını ama sı.ga.ra keyfi birşey. Yoksa icmesin. BENMİ HAKSIZLIK ETTİM. 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin mi kızdı niye istedin diye yuh yani eşinin parası çok galiba
(10,255 puan) tarafından
Başka herif olsa iste die kızar :Djdj
tarafından
Kız benimki olsa niye verdin diye kızar :) :)
tarafından
Kadının eşiyle eşim samimiler biraz sordumda aldım sormadan asla harcama yapmam başkası için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır neden haksızlık olsun enayimisin sen ya icmesin yada istetesiye kadar niye gidiyor onun yaptığı ayıp 
tarafından
Teşekkür ederim cnm.
0 oy
tarafından
En başından almasaydim cnm sanane onların sigarasından bu devirde kimseye iyilik yaramıyor canım 
tarafından
Komşuyuz yüz yüze bakıyoruz diye
0 oy
(590 puan) tarafından
Valla haklisim annemim yan komsusu vardi oda durumu yok diue geziyodu ama sigaraya gelince tutturuyodu cocuklarina gelince tirt valla iste bir dahada alma sonra cosuyolar utanmiyolar surekli istiyolar
tarafından
Asla almam
0 oy
(153 puan) tarafından
Başka seylere parasi varsa sigaraya da vardir . Versin parasini sizde suyun üstünden toplamiyorsunuz sonucta. 
tarafından
İstedim cnmm bakalım
0 oy
(133,304 puan) tarafından
yook al o parayı ondan
tarafından
İstedim cnm bakalım
0 oy
tarafından

Tamam sigara bağımlılık olan bişey de o 200 tl azınacakda bi para değil evdeki eksiğini alırsın yani utanmadan maaş aldığı halde parayı vermiyosa o paranın iki katı çıkar ondan 

tarafından
Bende o yüzden kızdım istedim
tarafından
Kimseye iyilik yapmıycan haaa ben bugün gittim asma kilit aldım ve param çıkışmadı 3 tl borcum kaldı içim içimi yiyo valla  o parayı verene kadar artık aklımdan çıkmaz ne, rahat insanlar var
tarafından
Bende öyleyim cadede sürekli alışveriş yaptığım yer var ordan birşeyler aldım 2 lira eksik çıktı çarşıya geldiğimde getiririm dedim rahat edemedim ertesi gün kalktım 2 lira için yarım saatlik yol gittim verdim
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Haklisin al parani 
tarafından
İstedim cnm bakalım
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Almamazlık yapma canım öyle alışırlar
tarafından
İstedim. Cnm 5.10 lira degilki kusura bakmasın yapcak birşey yok
0 oy
(19,794 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısınız. Ben parası olmayı da sigara içenleri anlayamıyorum. Borca sigara mı içilir yuh ya. 
tarafından
Bende içiyordum 3 hafta önce gebelik olunca bıraktım. Arkadasima bile sıgaram yok 1 tane ver demedim
0 oy
tarafından
Senin herifte degisik benimki olsa nie aldım die kızar 
tarafından
Sordumda aldım sormadan asla harcama yapmam başkası için kadının eşiyle eşim samimiler bu şekilde yapmazlar diye umduk şimdi de alma diyince kızdım
0 oy
tarafından
Bakkal bile sigarayı veresiye vermez. Onu da geçtim sigara dağıtıcıları bile siparişle çalışmaz sigarayı verir parasini alir
tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
tarafından
İsteyince verdi mi bari onu merak ettim
tarafından
Yo hayla getirmediler
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Sorun sende veya kocanda değil  komşuda maaş aldığı an vermesi lazım vermedi ise istemekte haklısın tabi kocan istediği kadar kussun 
tarafından
Teşekkürler canım haklısın diye geldi çay içiyoruz
(12,771 puan) tarafından
Afiyet olsun
tarafından
Gel beraber olsun kahvem de var
(12,771 puan) tarafından
Kahve güzel olur  :) Allah razı olsun
tarafından
Cümlemizden razı olsun rabbim ❤️

İlgili sorular

0 oy