0 oy
881 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar dikislerim açıldı sari iltihap  geliyor sezeryan oldum bu arada yapistirmaydi güya nasil oldu anlamadım ama sormak istediğim temizligimi nasil yapabilirim jiletten korkuyorum agdada acik yara oldugu icin sürünce enfeksiyon kaparmiyim boylede gidilmez sastim kaldim napicam ben:(

Allahım ne zor kadın olmak yaa:'(

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Jiletle al kuzum birşey olmaz heçmiş olsun
tarafından
Jileti surmeye de korkuyorum cmm ya
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım yaklaşık 2 ay olucak ama bn 18 gün önce aldırdım dikişlerim bnmde açılma yaptı ama hmn ertesi gün aldı tkrr dikiş atılan dua et enfeksiyon kana bulaşmış olmasın bende kana bulasmisti bide 15 hastanede yatim . Hiç sorun etme doktorlar alisk bu duruma joeltle aynanin karsisna geç görebildiğim yerlere yap bn açıkçası elememistim doktorumda erketi çok utandım ama yapicak bişey yok
tarafından
Bnde bundan korkuyorum iste tekrar dikis atarlarsa diye:(
Sana da cok geçmiş olsun cnm
(1,330 puan) tarafından
sağ ol canım sana da geçmiş olsun ya ama seninki anladığım kadarıyla süre üzerinden geçmiş ve kanama yok belki normal ilaçlarla da tedavi edilebilir benimkini de aşırı derecede bir kanamada vardı yani içeride kan birikmişti sürekli onu atıyorlardı bastırarak dikişleri o yüzden iyileşmesi geç oldu Bir de mantar da yani enfeksiyon olan bölgede üreyen de üremeye diye bir şey de varmış benimki üreme yendi kimisininki doktor dediğine göre bir ay yatan hastalar oluyormuş yüreği mantar olunca umarım inşallah Bir sıkıntı yoktur yani benim dikiş atma sebebi biraz daha farklıydı ben senin şu an anlattığına göre kanama vesaire yoksa yer yapışır kendi kendine iyileşir yani zamanla
tarafından
Kanama yok cnm.surekli gelen bi iltahap ve kizariklik var ilk zmanki gibi agrimaya basladi yine dikislerim
(1,330 puan) tarafından
Hmmm ozmn rahat atlatırsın inssallah ne kdr oldu doğum yapalı
tarafından
38.gun bugun cnm
Insallah insallah
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Kesinlikle eldivenle al derim bnde sezeryan oldum öyle temizleniyorun
tarafından
O da aklimda denicem
0 oy
tarafından
Mecbur jiletle alacaksın canım çift bıçaklı ile temizlen bir şey olmaz o halde ağda falan yapamazsın zaten çok geçmiş olsun 
tarafından
Saol canim ya ;(
0 oy
tarafından
Ay bi şeyi yaşadım kuzum jiletle al zaten yaraya bisey yapmazlar çok açık deilse temizlerler sadece bana ilaç verdi 5 gün snra da tekrar çağırdı benimki ilaçla geçti 
tarafından
Soyle fotosunu cekip bakiyorum yariya kadar sari dikisler iltihaplanmış :(
0 oy
(19 puan) tarafından
Bende yasadim ayni sorunu eol tarafim acilmis gibibolmustu akmisti doktor gun asiri dus al kurula iyice uzakdan fon tut iice kurusun demisti canim bi git ama ihmal etme bana doktorum alma o kismi bsy olmaz gel sen demisti ama seni bilemem tabi ben alt kisimlari almis dikis kismini birakmistim
tarafından
Bende oyle dusunuyorum ama utaniyorumda oyle gitmeye:(
(19 puan) tarafından
Tahris oldugunda sisiyo da simdi jilet zarar verebilir canim ben sordum doktoruma alma ben kila mi bajcam dikisine bakicam demisti bence kendine zarar vermekdense alt kisimlari al o bolge kalsin tabi sn bilirsin
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Sağlık bu dokunma oraya alma kalsın tüyler canım. Hemen git doktora. 
tarafından
Pazartesi anca gidebilirim cnm
(3,209 puan) tarafından
Bence hemen gitmelisin enfeksiyon kana karışırsa hastanede yatmak zorunda kalabilirsin.
tarafından
Pazartesiyi falan bekleme enfeksiyon kana karışırsa hastaneye yatırırlar cocugunla rezil olursun
0 oy
tarafından
Şuan aşırı korktum ya benim ki de pişik gibi olmuş doğumdan kaç gün geçti ağlamak istiyorum çok korkuyorum ya :'((
tarafından
Pisik degil cnm ya peçeyle silerken sarı su gini bisey bulasiyo peceye ve acayip pis kokuyo
tarafından
Saol canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. Çok yoksa cımbız ile al canım ben öyle yapıyorum 
tarafından
Ayy yapamam kız onu 2 tane cocugum var vaktimde olmaz oyle uğraşmaya
tarafından
Benim çok yoktu öyle yapıyorum :))
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ağda yapma canım sakın daha çok canın yanar şu an en mantıklısı jilet yapman