0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (1,105 puan) tarafından

Soru başlıkta :(

17 Cevaplar

0 oy
(18,550 puan) tarafından
Beklim şurada.      
tarafından
Benim büyük oğlumda öyleydi ne zaman çarşıya pazara markete gitsek yerlere yatar ağlardı bi uzmandan duyduğumu uyguladım bigün yine çarşının ortasında yerlere yattı baktım kalmıyor bende yattım yere başladım tepinmeye oğlum şoka girdi anında sustu etraftakiler bize bakıyor tabii :) ondan sonra bilete hayır dediğimde ağlamaya başlayınca Hafi yere yatalım dedim bi kaç kez hemen sustu sizde deneyin
(18,550 puan) tarafından
Aaa valla güzel fikir ama kesın benim kız ondan da anlamaz
tarafından
Kimse yokmuydu yatarken yere kiz
tarafından
Olmaz mı kız herkes bana baktı :) :) oğlumda şaşırdı sonra bi kalkışı var yerden :) :) utandı ben öyle yapınca hahahaha
(1,105 puan) tarafından
Ahahahaj bunu hiç duymamıştım :D değişik bir yontemmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylik.......
tarafından
Heryasin bir sendromu var bitmez:)
tarafından
Ben de inatlassin demiyorum zaten canim dikkarini baska şeylere yoneltsin sakinlesmsini beklesin benim bebeğim de 11 aylik istedigini vermeyince hemen aglamaya başlıyor o an dikkatini dagitiyorum tabiki herseye hayir demiyorum
(1,105 puan) tarafından
Çocuk büyütmek ne zormuş kızlar ya her çocuğun farklı davranışı oluyor bide . Bende deniyorum her yolu ama başa cikamadim o yüzden sordum
tarafından
Kuzum aynen inatlasamasin doğru sevgiyle sarıl bu dönem surekki op konuş ikgilhn başka yapacak bişey yok
(1,105 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar ❤️
0 oy
(865 puan) tarafından
Kaç aylık  canım 
(1,105 puan) tarafından
Yaşına girdi
0 oy
tarafından
Çıkamıyorum.             .
(1,105 puan) tarafından
Yoruldum gerçekten verimli bir anne olmadığımı düşünüyorum artık
0 oy
tarafından
Hiçbişey yapmicaksin. Doyana kadar ağlasın sakince bekle tamam oglum anliyorum seni yada tamam kızım üzgünsün de bekle. Elbet susar sonra zaten ikiletmiyor 
(1,105 puan) tarafından
Ağlarken katılıyor mecbur sakinleştirmeye çalışıyorum henüz yaşında sözden anlasa keske
tarafından
Tamam zaten bu dediklerim de sakinleştirmek oluyor sakın ağlarken katılıyor diye her istediğini yapma yoksa bunu kullanır ve uzun yıllar devam eder sözden anlamıyor zannedersin ama çok güzel anlıyorlar canim
(1,105 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
O an dikkatini baska şeylere yonelt sakinca sakinlesmesini bekle
(1,105 puan) tarafından
Deniyorum kuzum beş dk sonra yine aynı davranış . Anlam vermeye çalışıyorum ileride daha kötü olursa diye endişeye basladim
0 oy
(16 puan) tarafından
Aynı dert bendede var oğlum 17 aylık istediği olmayınca tepiniyo kafasını yere vuruyo bende sakince onun sakinleşmesini bekliyorum sakinleşince geliyo sarılıyoruz suanlık boyle idare ediyorum
(1,105 puan) tarafından
Hepsi aynı süreçten geçiyor sanırım
(16 puan) tarafından
Canim sendrom 1 yaş sendromu 2 yaş sendromu hiç bitmiyo çok zor cookk :)
(1,105 puan) tarafından
Bizde bı sendroma mi girsek napsak ya
0 oy
tarafından
Tepki verme ve sakinlesmesini bekle sadece canını acitmasina izin verme bırak istediği kadar ağlasın asla istediği seyi verme ya da yapma dayanamayip yaparsan bu böyle sürer gider sakinlestiginde yanina git sarılır dikkatini baska yöne çek
(1,105 puan) tarafından
Teşekkürler canım denicem
0 oy
tarafından
Gormeyerek konuşmayarak hatta istediğin kadar ağlayabilirsin diyip yanından ayrılıyorum 
(1,105 puan) tarafından
Bazen bunu yapıyorum çünkü o öyle görünce kötü hissediyorum ve uzaklaşıyorum babası sakinlestiriyo
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Sakinleşinceye kadar bekliyorum yaptıgının yanlış oldugunu anlasın diye sonra sonra sarılıyorum barışıyoruz 
(1,105 puan) tarafından
Birkaç kişi daha yazmis bunu teşekkürler canım
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Valla ablamin kziida 3 4 yasinda gece günduz ağlıyor ya hic bse begenmiyor ablam onceden cok düşüyordu üstüne ama artık kendi haline bıraktı aglayip aglayip susuyor 
(1,105 puan) tarafından
Bu çocuklar neden böyle anlamıyorum
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Ne kadarlık. Isteklerini ağlayarak yaptırmanın kolay olduğunu anlamış uyanık. Demek ki ağlayınca sorunları çözülüyor. 
(1,105 puan) tarafından
Yaşına girdi . İlk torun sanırım cevresindeki herkesten aşırı ilgi gosterdik bilemiyorum
(3,212 puan) tarafından
Bu yöntemin artık işe yaramadığına ikna olması lazım. Sakince ağlamasının bitmesini bekleyip sıkıca sarılın ve istediğinin  neden olmayacağını anlatın. Ama bi kere yapıp bi kere yapmamazlık etmeyin. Net ve emin olun. Patronun siz olduğunu bilsin.
(1,105 puan) tarafından
Çok teşekkürler ❤️
0 oy
(50,868 puan) tarafından
normalde hiç öyle degilde uyuturken aglayarak uyumaya basladi yine sabrediyorum en sonunda kiziyodum  minik elosum sinir mi ogrenmis ❤️
(1,105 puan) tarafından
Yok kuzum ya oyuncakla falan kandırsak alıp firlatiyo veya kendini yere atıyor küt diye
(50,868 puan) tarafından
bak sen küçük asiye inşallah düzelir canim zor oyle bebege bakmak
(1,105 puan) tarafından
İnşallah kuzum ❤️ elos napıyor keyfi yerinde mi
(50,868 puan) tarafından
iyi oda çok şükür canim elosta uyuturken aglama.huyu cikardi yat diyorum bagriyo uyu diyorum bagriyo ☺️
(1,105 puan) tarafından
Oyy kiyamam ya çok asabi bu çocuklar
0 oy
(122,625 puan) tarafından

Yorumlada bakmaya geldim :unsure:

0 oy
tarafından

Malesef başa çıkamıyorum istediği olmayınca yaptırana kadar ağlar susmaz bilmiyorum napcam böyle o değilde kardeşini de kendine benzetti oda öyle olmaya başladı :(

(1,105 puan) tarafından
İki tane olunca daha zor olmalı :( hiç böyle olacagini düşünmezdim bende
0 oy
(143 puan) tarafından
Hiç bir şekilde karışmam ağlar  ağlar susar ... 
(1,105 puan) tarafından
Çok çaresiz hissediyorum birde öyle bir ağlıyor mi komsulara kadar gidiyordur kim bilir benim ne kötü bir anne olduğumu dusunurler deyip tekrar üzülüyorum
(143 puan) tarafından
Gerçi  anlayamayacak kadr küçük  mecbur ne istese vermek zorunda oluyor insan allah yardımcın olsun inşallah
(1,105 puan) tarafından
Sağol kuzum umarım geçici bir dönemdir
(143 puan) tarafından
Inşallah öyle dır...
0 oy
tarafından
Sakinliğini koru senin sakinliğini görünce yaptığının işe yaramadığını düşünüp vazgeçecek.
(1,105 puan) tarafından
Umarım öyle olur :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
22 cevap 420 göst.
0 oy
15 cevap 307 göst.
12 Eylül 2022 Aile kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 163 göst.