0 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu akşama eşimle konusacam yanlışım varsa düzeltin olur mu?Şimdi eşime aynı böyle yazacam; 

 Mehmet ben seninle konusmak istiyorum lütfen cevap vermeden dinle sonra ben dinlicem seni bugüne kadar çok tartıştık hep altan aldım beni çok kırdın  belki ben de seni kırdım  özür dilerim anlamadığım bir konu var ne yaptimda benimle kızınla zaman gecirmiyorsun istemiyorsan beni kabulum sesimi çıkarmadan bir gece kalmam giderim.Anlam veremiyorum gündüz gece geç saatlere kadar disardasin .Hayatında biri mi var anlarım beni sevmiyorsan anlarım sesim çıkmaz kizmam .Olur severek kaçtık annenle anlaşamadık tartıştık annen yüzünden sevgin bana azaldı ondan evde durmak istemiyorsan anlarım.Soruyorum herkese Aysel uğur  boş vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz  Özge boş vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz .Diyorlar pazar günü boş vaktini çocuğuyla benle geçiriyor diyo . Herkes eşiyle birgün geçiriyor sen benim zorumla evde duruyorsun.Demek bende  var  oluyor.Bu sorun ne sanki ben boş bir duvarla evliyim ne varlığı belli ne yokluğu .Belki çok sevdim cok istedim hakkımda hayırli olanı vermedi allah..Bir süre benden uzak dur düşünmeye  dinlenmeye ihtiyacım var .Çünkü yoruldum  senin seviyorum ama yanımda olmayışından ....Bu süreyi annemlerde beni götursen daha iyi olur kafamı toplamaya ihtiyaçim var..

13 Cevaplar

+1 oy
(16,489 puan) tarafından
O esnada unutma bunları kız 

Güzel bence 
(119,086 puan) tarafından
Sen git yaptigiji ye laa
-Reklam-
+1 oy
(119,086 puan) tarafından
Guzelde bakalim mehmet ne diycek
(16,489 puan) tarafından
Sana artı :) yiyorum merak etme hahaqj:)
+1 oy
tarafından
Bunları unutmadan söylersen helal olsun kız ben hemen unuturum :( hakinizda hayırlısı olsun inşallah
+1 oy
(188 puan) tarafından
Eşimle konuşmak istediklerimi yazmışsın sanki ama bizde sorun dışarıda değil evde birlik hep ailesiyle birlikte ben de odamda çocuğumla ilgileniyorum yanımıza odaya gelmiyor bile gece gelip uyuyor sadece 
tarafından
Bende evde olduğundan oyle
(188 puan) tarafından
Niye böyleler anlamıyorum ki şimdi de dışarıdan geldi odada bize baktı hemen kaçtı salona ailesinin yanına mesaj attım gelirim birazdan diyor birzdan dediği de 12 falan
+1 oy
(14,017 puan) tarafından
Çok uygun yazmışsın ama yanında olmayisindan yakınırken senin uzağa gitmek istemen bana doğru gelmedi 
+1 oy
tarafından
Bazı adamlara ne yapsan boş gerçekten kendini çok da hırpalama kaçan kovalanır bunu unutma
+1 oy
(7,174 puan) tarafından
Hayatında biri mi var anlarım kelimesi... Bunu anlayabilecek misin gercekten? Neden böyle ya bu erkekler ne zannediyor kendini ... Çok üzüldüm bir kadının böyle cümleler kurmak zorunda kalmasına .. 
0 oy
tarafından
Gayet guzel. Ayrilman hemen terketmen biraz tuhaf olurdu. Biraz bekle dinlensin oda insan ve erkekler kolay kolay icindekini disa vurmaz dusunmesine karar vermesine zaman taniman daha iyi olmus bence.
0 oy
(673 puan) tarafından
Kendimi geçtim, o senin kizin, Sana ihtiyaci var de
0 oy
(444 puan) tarafından
Evet kesinlikle bu şekilde konuş 
0 oy
(52 puan) tarafından
Soyleye bildinmi canim?tepkisi ne olduu?helal olsun sana guzel yazdin.tam benim esime soylemek istediklerim..
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Bence böyle konuşma kendine güven özgüvenli ol belli ki senin böyle her şeye rağmen yanında olcagni biliyor böyle yapıyor hiç umursama senle mi ugrasicam adam ol karına çocuğuna bak ben gidiyorum insan olunca gelirsin de
0 oy
(65 puan) tarafından
Bu konuşmanın çok benzerini bugün ben yaptım dün de yaptım eşimin tek cevabı herşey yolunda bir sorun yok dedi. Bende valizi topladım çıktım. Şimdi başka bir yerdeyim. Umarım sende işe yarar.
tarafından
Yaramadi
(65 puan) tarafından
Senin adına üzüldüm ama evi falan terk etmeye kalkma bizim daha detaylı sorunlarımız da vardı. Bir süre empati kurması için onun yaptıklarını sen de ona yapabilirsin. Ama kırmadan gözüne sokmadan alttan alttan yap bunu. Bakalım bu işe yarayacak mı.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 541 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 335 göst.
22 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
20 Mart 2024 Aile kategorisinde Pelin93 (40 puan) tarafından soruldu

378,071 soru

11,316,008 cevap

34,757 kullanıcı

...