0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Kızlar bir iki saat önce perde astım karnım bir tuhaf oldu ama bebeğimin hareketlerini hissettim şuandada var çok şükür fakat sancı giriyor kramp galiba biraz önce yerimden kalkamadım bile karnımda geriliyor çok yersin patlicak gibi olursun ya onun gibi tuhaf bir his şuan sancı yok gibi ama arada birden giriyor yine kalsiyum da kullanıyorum neden böyle oldu anlamadım

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
dogumunn yakinmi canimmm
(2,481 puan) tarafından
Sen kaç aylıksın canım
tarafından
39 canimm ben dogurdumm doguracamm ama benimm miyomlarimm var o kasilmalar agrilar yuzunden surekli hastanelikk oluodumm :)
(2,481 puan) tarafından
Ay ne güzel ya bir yandan korkuyorum bir yandan hemen zaman geçsin istiyorum :) neyse bugün detaylım var en azından ultrasonda görücem ne güzel heycanlar bunlar sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canım benim
tarafından
dua et dua suan hastaneye gidiommm belki yatisimm yapilabilir dogurupp geliyimm :))) inss bi sorunn cikmazz canimmm hayrli haberlerle gel.inss.:)
(2,481 puan) tarafından
Ederim tabi canım hadi hayırlısı sağ sağlim gelsinde :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nedenini bilemiyorum da perde asmak niye eşin assın sakıncalı yani yapmayın böyle şeyler 
(2,481 puan) tarafından
Ya as dedim asmadan  dışarı çıktı kırıştı baya daha kötü olmadan asim dedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
29 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Mirzamm23 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
18 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.

Kategoriler

1,506,658 soru

24,594,016 cevap

363,225 kullanıcı

...