0 oy
1,207 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (85 puan) tarafından

Ya bazı postları okurken acaba sorun bende mi diyorum :)))

Anlatım bozukluğu,  yanlış kelime kullanımı , konuştuğu gibi yazanı mı ... 

Ne ararsan var:))

Herkes okul okumak zorunda  değil ama kitap okumak zorunda. Hiç zamanım yok diyenlere de zamanın olmasa burda ne işi var diye sorasım geliyor da amaaan neyse :)

İçimi dökeyim dedim,  lütfen bazı postları 20 kere okumak zorunda bırakmayın kimseyi sırf anlamak için . Rica ediyorum:) 

Linç ekibi teker teker gelin :)

notu ile kapatıldı: Keşke post açarken başlık kısaca soruyu ozetleyici olması gereken yazıyı da okudaydiniz ve tartışmaya açık post

8 Cevaplar

+7 oy
(12,771 puan) tarafından

En İyi Cevap
Anlamak çok zor ise okumadan çıkabilirsin...

Kimse kitap okumak zorunda da değil ....

Kimse ye zamanın yoksa burda ne işin var gibi şey de kimse kimseye soramaz diyemez 

İnsanların derdi oluyo sıkıntısı oluyo aaa dur Melisa vardı böyle uyarmıştı derdimi bı kenara bırakayım düzgün yazayım da demez o an neyi nasıl yazdığınin farkinda olmayan insanlar var 

3 5 kelime harf veya anlatım bozuklugunu bu kadar abartmamak lazım 

Sonuçta kimse 4 4 luk değildir hele burasi okul felan da değil 

NeYsE iiii aksamlaaaaa
(70 puan) tarafından
+++++
(1,292 puan) tarafından
Azooo sana artilarim feda olsun :))
(85 puan) tarafından
Woow :)
Üstünüze alınacak bir durum mu acaba?
Herkes kitap okumak zorunda bu arada. Çocuğunuzla farklı çağlarda yaşamak ve bunun temennisi olarak görüyorum bu cevabı.
Sonra neden Türk toplumu en geri kalmış toplum oluyor ve bu sorgulanıyor.
Ben bu postlar için demedim sadece , genelledim ki bence haklıyım da.
Her neyse, farkındalık oluşturmak amacıyla yazılmış bir posttur. Kimse kendini bana beğendirmek zorunda değil ama evladına beğendirmek zorunda. Bizleri taklit eden evlatlarımız var bilmem anlatabildim mi .
tarafından
HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ buyuk yazdım seneye de okursun :)
tarafından
Ağzına sağlık
(12,771 puan) tarafından
Anladığın kendine kalsın herkesin kitap okuma veya okumamasi kimse ilgilendirmez
Üzerime alınacak bı durum yok post açtın cvb yazdım sen kitap oku diye yada böyle dedi diye kimse türk toplumu düşünmez
Keşke sende okuduğunu anlasan tek okumak önemli değil okuduğunu anlamak da önemli mesela başlık seçimi gibi iiiiii aksamlaaaa
(85 puan) tarafından
Çok sevgili azamelia. Ben bir sınıf öğretmeniyim ve yurt dışında özel bir okulda classteacher 'ım.
Ayrıca pedagoji dalında eğitim aldım.
Kimseye karışmak demek , hedef gösterip o kişi üzerinden yüklenmek demek. Ortalığa bir farkındalık postu bıraktım.
Nasıl anlarsınız bilemeyeceğim.
Karakter meselesi sanırım.
Size de efendim :))))))
(1,908 puan) tarafından
Haklisin  tabiki kitap okumak guzel bisey ama kimseyi zorunlu tutamassin o herkesin kendi bilecegi is
(12,771 puan) tarafından
O zaman mümkünse nerde ogretmenlik yapıyor iseniz ordaki ogrencilere öğretin
 Türk toplumu geride vs dediniz  çok düşünüyor iseniz Türkiye'de de görevini yerine getirip geleceği güzel aydinlatip Burdaki begenmedigin anlatım bozukluğu yapacak insan sayısı azaltmak sizin elinizde bı öğretmen olarak böyle linç merakı veya insanların yazım hatası buyutmenizde hiç yakıştıramadım madem güzel mesleğiniz var faydalı şekilde öğrencilerinize ışık olun Burdaki ler yaşanmışlıkları okumuşluklari veya dertlerini anlatırken yaptığı yazım hatalarını eleştirip ders vermeye çalışarak değil
tarafından
Demekkı hersey diplomaya olmuyormuş tuba alkışlıyorum seni artı
tarafından
Arkadaşım  begenmiyosan  gidebilirsin der konuyu kapatırım  herkes ayni konuşmak  zorundamı  bu kadar şive  varken tabikide konuştuğumuz  gibi yazcaz gıı☺️
(2,281 puan) tarafından
Artı artı artı +++++++. Pardon da bu kibir nedir??? Yurtdışın da yurtiçin de nerede egitimciyseniz ilk kendinizi eğitin.Yardımcı olmak yerine türk toplumu şöyle böyle diyorlar diyorsunuz.ATATÜRK  ne demiş `ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR' eserleriniz bu kadar demek ki :) görüşüşenzeeeeee :D
tarafından
Dur kız bende seni artılim(azamelie)
tarafından
Nasıl yani çanta anlamadım
tarafından
Herkes kitap okumak zorunda değil, zor geliyorsa okuma postları. Sana postları oku diyen mi var? Bir bu kalmıştı karışmadığınız. @Melisasmom
(1,041 puan) tarafından
Kız sanane bizim nasıl yazıp nasıl konuştuğumuzdan onuda sana sorsaydik ya :-D ne kitap okuyup cahil kalanlar gördüm ben şuan 1 yenisi daha eklendi listeme yani sen ... Bide sitenin adminleriyle tartışıyor sendeki ayrı bir kafa , aldığın eğitimleri siralayacagina , biraz beynini çalıştır bir işe yarasın bu zamanda herkes bir belge sahibi ama boş , sana mı kaldı bizim kitap okuma zorunluluğumuz kamu spotu gibi çıkmış konuşuyorsun Kendi benliğini geliştir önce sonra başkalarına da yardımın dokunsun
tarafından
Yarın yurt dışında ırkçılık görünce türkiye arkamızda durmuyo dersin demi... senin gibi türk milletini aşağı görenlerin arkasında durmasınlar zaten..
(6,978 puan) tarafından
Hay eline sağlık Azamelia, postu kapatma açıklaması da ayrı efsane :)
(1,908 puan) tarafından
Niye bukadar abartiyosunuzki kiz ne demiski hakaretmi etmis kitap okuyun demis azemelia bu post bir bakima insanlari kitap okumaya yönelik bi post ne guzel iste kapanacak okadar sacma sapan postlar varkii anlatamam....
(12,771 puan) tarafından
Saçma sana göredir ben başlıklar la ilgilenirim baslik soruyu kısaca ozetleyici olsa bende meraklı değilim kapatmaya saçma gelen postlar başlıkları düzgün ise sacmasin diye kapatamam
(1,908 puan) tarafından
Peki bu postta kapancam.ne var neguzelya iste kiz insalari guzel bisey icin yonlerdiriyoo
(12,771 puan) tarafından
Kapattigim yere ve tekrar yazdim post lincleyin beni hadi gelin üstüme başlık değil tartışma içerikli anlatım bozukluğundan rahatsız oluyorum neden nokta virul önem vermiyorsunuz gibi olsa kapanmaz post açarken de uyarı metni var orayı da okuya bilirsin
Ki ark sitem ettiği de tam senin yazis seklin anlatım bozukluğu söylenilen şekilde yazma kitap dan çok yazım şeklinden şikayet etmiş
(1,908 puan) tarafından
O konuda haklisin evet
(4,589 puan) tarafından
Bır platform vardı burdan önce oraya takilirdim.millet derdini anlatiyo bı güruh var, kadının derdine değil yazım kurallarına takılırdı konu açmaya korkardım orda.sonra burayı kesfettim ohh ve dedim herkes ne samimi ne sıcak bir ortam.
(12,771 puan) tarafından
Samimi ve sıcak olmayan linç tayfası burda da var ama genelde engellendi engelliyor uyariyoruz yönetici ler ve admin pek izin vermiyo cnm burası linç yeri değil çekinmeden post  açabilirsin
(4,589 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(12,771 puan) tarafından
Sen mümkün mertebe açma lütfen rica ediyorum bende laf duyuyorum sonra kurban olam ve ayakkabı ne çanta sorma gardaş
(1,041 puan) tarafından
Kız bu ayakkabı çanta muhabbeti ne merak ettim :-D
tarafından
Vallahi bende merak ettim
tarafından
Pusu da bekliyorlar para onlardan cıkıyor ya napsınlar derom:))
(12,771 puan) tarafından
Derya ayakkabı yada çanta FİKRİ istiyo bak fikir  herkes fiyatına takiyo kafayı pahalı mı diye sormuyo marka seviyo mesela ayakkabı 500 çanta 300 görgüsüz vs diye saydiriyolar çanta veya ayakkabı öneri fikir değil fiyat görüp ona yorum yapıyorlar derya da sağolsun istikrarlı şekilde linç edile edile gene soruyo shshshshs bende kişiler uyardigim için bana da laf ediyolar
tarafından
Ama ben bu postu nasıl kaçırdım ya ☺️
tarafından
Kacırdıgın iyi olmus canim ne kadar haset varsa o posta o sekılde yorum yaptı bazıları ozellıkle bazıları kibarca dedı yalan yok ama digerlerı sankı para istedi derya gibi saldırdı :)
tarafından
Uvvv neler olmuş neler ☺️
(12,771 puan) tarafından
He kız param var alıyorum diyo görgüsüz diyolar sjsjjs ama ne hikmet de başka altın postlar da vs de ovunup atiyolar
(1,041 puan) tarafından
Sanki millete ne ya ne değişik insanlar var isterse bin TL verir parası varsa :-D
(1,041 puan) tarafından
Ahahahha bende bağıs postu açayım hemen ahahaha :-D:-D:-D
(1,908 puan) tarafından
Burda bazi seyleri kaldiramiyorlar ister 1 liralik canta takar isterse 10 liralık cekemiyorlar bacimmmm benim basimada geldii:))((
(1,908 puan) tarafından
Ahahhahaha yok birde inanmiyorlar gormemis yalanci gorgusuz oluyosun
(1,908 puan) tarafından
Aynn bi postta hem hamileyim hemde 15 aylik oglum var evde buyul zor oluyo yazdim biri yazmis ordan benim evim kadar buyuk olamaz senin evin benimki 4+1ikide balkonu var yazmis bende sen 4+1evmi zannediyisun benim 3 katli villa evim yazdimm ayyyy neler nelrr yazmislar yalan söylüyor yok gorgusuz yok bilmem ne hayir kadin 4+1yazinca bisey yok biz cvp yazinca suclu gozrgusuz oluyoruz gorgusuz olsak evi paylasiriz sizin gibi kirk yilda kocasi bir cicek almis onu paylasiriz anam bize herhafta geliyo soyluyormuyuz :))))
(1,908 puan) tarafından
Kiskancliktan ziyade kirk yilda bir supriz yapiliyo kirk yilda bir çicek aliniyo bircok kisiye onun icin paylasim yapiyorlar demkki biz paylassak neler olcak dedigin gibi rabbim herkesin kalbine gore versin veriyoda goruyoruz
-Reklam-
+3 oy
(70 puan) tarafından
Can sıkıntısından açılmış saçma postlardan bı tanesi olmuş buda gereksiz
(70 puan) tarafından
İşteeee! bu cumleni öyle postlar gördüğünde kullanman umutluyla hoşçakal :)(
(85 puan) tarafından
Arkadaşım , amaç bu farkındalık oluşturmak. Kitap okuyun demenin de linci olur mu Allah aşkına:) nasıl bir toplum olmuşuz benim aklım almıyor. Evet herkes okusun , çocuğuna güzel örnek olsun. Elinde tlf değil kitap görsün annelerinin demeniz gerekmez mi ?
Çok acayip ya.
(70 puan) tarafından
Güzel bir U dönüş :) insanları kitap okumak zorundasıniz diye uyarmak yerine daha verimli cümleler kurarak örnek olsaydın daha güzeldi ama post başlığından anlaşıldığı gibi amaç sadece can sıkıntısı kaos ortamı yaratma :) bence sen kitap sayısı artir ondan sonra bu postunu tekrar okuyunca ne demek istendiğini çok iyi anlayacaksın
(85 puan) tarafından
Çok tuhafsınız. Umarım yazdıklarımı tekrar okur ve ne demek istediğimi anlarsınız.
(775 puan) tarafından
Admin cevabı bayıldım kapak gibi bisi olmus10/10hareket
+2 oy
(2,597 puan) tarafından

Arkandayım bacı:D önden sen git bişey olursa bende arkadan kaçayım:D

tarafından
Bir şey yalnız o :-D bisey değil :-D
(85 puan) tarafından
Ya çok tatlısın:))
(846 puan) tarafından
Kız yorum yaoacam post kapanmış. Senin canın mı sıkıldı ☺
(1,908 puan) tarafından
Meliasmom sende bosuna cirpinma canm burdakilere tabiki duyarli insanlarda var ama sen kayinvalide postu yada esim beni cok ihmal etti yada agdayi esim yapsa olurmu diye post acsaydin 100 kisi guzel yorum yapardi ugrasma anlamazlar
(846 puan) tarafından
Geç kalmışım yorum yapamadım mecbur buraya sigdirdim kendimi
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Yanındayım :)
(85 puan) tarafından
Süpersin:))
(7,118 puan) tarafından
Yanlış yazılan bir kaç kelimeye lafım yok ama bazıları  ozensiz yazabiliyor. Buraya girip girmemeleri beni ilgilendirmez ama insan her istedikten sonra her anlamda kendini geliştirebilir.
tarafından
Katılıyorum. Benim takıldığım nokta yazılanı anlamamak değil. Okuduğum şeylere bazen şaşırıyorum. Bu uygulamaya girebiliyorsun fakat Google motorunda araştırma yapmaktan acizsin. İnsan bu kadar tembel olmamali
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ben anlamayinca posttan çıkıyorum :D 
(85 puan) tarafından
Ben sinir oluyorum ya anormal miyim neyim :)
(14,164 puan) tarafından
Anlamadan yorum yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir
tarafından
Sende gereksiz virgül kullanıyorsun Melisa  ve üşenmedim postlarına baktım  Birsey yazmışsın .Bir şey ayrı yazılır.  Bende buna sinir oluyorum
(1,908 puan) tarafından
Kiz neleri yakalamissin bravoooo:))
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Canım doguda yasayanlar oluyo erken yaşta evlenio 3 cocuguyla nasıl kitap okusun herkesin diksiyonu yazımı güzel olcak diye bişey yokki bazen bi aciyorum postu çok uzun okumadan geçiyorum sende öyle yapabilirsin
(85 puan) tarafından
Kitap okumak zahmet değil rahmet olarak bakılınca ciddi bir nimet. Çocuk yetiştiriyoruz, üstelik çok güzel yerlere gelmesini istiyoruz. Herseyini düşünüyoruz soruyoruz ,araştırıyoruz. Ama kitap okumaya gelince nasıl okusun, zamanı yok.  Bunu anlayamıyorum.
Sorsan bir çok kişi 4 - 5 dizi takip ediyor.
Bende doğulu sayılırım. Evim çocuk gelişimi kitaplarıyla dolu. Okuyorum.  Bebeğime de okuyorum. Ben yanlış telaffuz edersem bebeğim de öyle öğrenecek düşüncesiyle dertleniyorum.
Okul zamanı da gelecek , çağ değişiyor. Çocuğumun gerisinde kalmak istemem açıkçası. Bunun farkındalığını oluşturmak istedim. Ben postları okumam geçerim . Ama çocuklar annelerini taklit etmekten vaz mı geçecek ?
(2,128 puan) tarafından
Canım sonuna kadar haklısın ama ne bilim işte bazıları yataga kendini zor atıyo tarla tapan isleri felan yoksa anne baba ne kadar egitimli bilgiliyse yetiştirdikleri çocuk da o kadar beyefendi hanımefendi oluyo
tarafından
Herkes kitap alamıyor malesef okumak lazım bu konuda haklısın fakat burada mama dahi bulamıyorum diyen insanlar var onlara neden kitap almıyorsunuz okumuyorsunuz denemez ayrıca keşke herkes okuduğunu uygulama ve empati yeteneğine sahip olsa postun kapandigi için buraya yazdım
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bunun okulla alakası yok burda geçirilen zamanın çoğunu kitap okumakla gecirebilirler
(85 puan) tarafından
Kesinlikle size katılıyorum
(7,440 puan) tarafından
Ben anlamadım neden  bu kadar tepki verdiler sen a demişsin onlar Z anlamış valla çok haklısın kitap bulamıyorum alamıyorum bahaneleri boş interneti kullanıp buraya girebiliyorsa internette de kitap okuma uygulamaları ile dolu.surekli değişen eğitim sistemine yetişmek için insanlarin kendisini geliştirmesi önemli ama bakıyorum ki insanlar yapmadıkları ve yapmak istemediklerini doğru söyleyeni bastırarak cevap veriyor buda zaten açtığınız postu kanıtlar nitelikte.
Aydanm kusura bakma post kapanmış buraya yazdım
0 oy
tarafından
Haahahah :) 2şer 3çer 4er gelsınler :) 
(85 puan) tarafından
Gardımı aldım şekerim , her söze verecek bir cevabım var :))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 475 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 747 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,052 soru

12,404,200 cevap

44,551 kullanıcı

Kategoriler

...