Kızlar artık çok doldum evlendik evleneli beni ezmeye çalışıyorlar.biraz dertleşmek istedim ilk kez yazıyorum böyle bir platforma ortamı çok samimi buldum❤️ben kendi halinde sessiz sakinimdir.önce hep çocuk çocuk diye beynimizi yediler nerdeyse adımı kısıra bile çıkardılar.biz maddiyattan dolayı erteledik. İkinci yıl da düşününce denedik hemen hamile kaldım.Hamiledir falan demediler bana sürekli laf sokup hizmetçi muamelesi yapıyorlardı.sessiz olabilirim ama ezdirmemeye çalıştım kendimi.gorumcem evde kalmış zaten evlensede kurtulsam artık.Surekli sinir stres üçüncü ayımda düşük riski yaşadım hastanede kaldım on gün.dokuz ay boyunca ne aradı ne bişey istiyomu canın diye sormadı son aylarımda tartışma çıkarıp gerdiler beni hep bu kez yüksek tansiyon hastası oldum gebeliğim riske girdi erken doğum oldu sezeryanla. Hastaneye istemedim diye tribe girdi eşimi arayıp demedigini bırakmadı anne olup da oğlunun heyecanına ortak olmadı ilk kez baba olacak adam. Bende doğuma gircem yine tansiyon çıktı onun yüzünden.moralimizi bozdu. Neyse ki bebeğime sağlıkla kavuştum. Eve geldim ikinci gün geldiler laf sokuyorlar eşim onlara hizmet ediyor kazık kadar kızı var kalkmıyor yerinden bana da diyor iyisin iyi.ikinci günüm ameliyatım ağrıyor umrunda değil.hediye bile almadılar çocuğa.ilk bebeğimiz.yedi içti gittiler... Sonra o günden beridir beni yok sayiyorlar birgün sormadılar lohusaligi çok zor atlattim halen kötüyüm bebeğim dördüncü ayına yeni girdi.görmediler kırkından sonra.Düşündükçe kötü oluyorum.kirkim çıkana kadar hep hastanelerde kaldım kalp krizi geçirdim ölümden döndüm yine birgün sormadilar. Artık bu saate kadar sabır ettim ama ilerde gelip konussalar da ben istemiyorum konuşmayı unutmayacağım şeyler yaşattılar bana(( haklıyım ilk adımı benden beklediler ama daha çok beklerler, bıktım.esime dedim şimdiye kadar görmeyi istemediğinin yarın birgün hasretini çektik demesin göstermem bende çocuğu dört aydır görmek istemeyen hiç görmesin. Sizce napmam lazım? Böyle demekte haksız mıyım( hakkınızı helal edin özetlicektim yine uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar❤️
B.k yesin bu kayinvalideler
411,068 soru
12,373,397 cevap
42,610 kullanıcı