0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Veya siz mi bakiyosunuz 

38 Cevaplar

+1 oy
(1,347 puan) tarafından
6 buçuk aya kadar kendim baktım şuan çalışıyorum 2 aydır kayınvalidem bakıyor
(5,965 puan) tarafından
Cnm pekı emzdyormusn bnde ilerde çlşmıyı istyom fakat kmseye emanet etmek istemıyom
(1,347 puan) tarafından
Yok canım devam sütü alıyor ek gıda alıyor zaten 1 ay içti sütümü oda sağdım verdim sonrada sütümü reddeddi
(5,965 puan) tarafından
Yaa oylemi şimdi bebegıni özlüyorsun ama dimi zor oluyor ama ekmek parası işte mecbur bnde istyorum ama bebeğimsz dayamam bıde hıç guvenemıyomm kımseye emanet etmek için
(1,347 puan) tarafından
Çok özlüyorum ama eşim askerlik yapıyor mecburum
(5,965 puan) tarafından
Mecbur vala bizmdr borç falan var kızım 4 aylık ama kaynnamlar çalışıyor evelri ayrı ben anneme brakmak isterdım oda yaşlıdır kmseye emabet edemem rabbım yar ve yardımcımız olsun inşallah :(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
9 ay kendim baktım ancak 3 aydır çalışıyorum annemler bakıyor 
+1 oy
(27 puan) tarafından
Kizim 6 aylik her seyiyle ben ilgileniyorum bastan beri pek karisilmasini da istemiyorum en iyisi tek elden buyutmek Allaha şükür kizim akıl küpü 
(7,154 puan) tarafından
Kız 6 aylık cocuk ne yapıyor ki akıl küpü dedin Allah seni napmasın güldürdün beni :D
(27 puan) tarafından
Tek cocuktum baska cocukta buyutmedim gormedim kizim bir ilk her yaptigi hosuma gidiyor her bebek aynidir belki de bilmiyorum ki :)))
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Ablam 3 gun kaldı bnde kaynanam hfta sonu bnyo yptrypırdu hep eşimle birlikte baktk saolsun bnden daha çok o kızıma bkyor
0 oy
(162 puan) tarafından
7 aylık hep kendim baktım bir yandan da üniversite okuyorum okulların uzaktan olması işime geldi bebeğimle her anı beraber yaşıyoruz
0 oy
tarafından
2 cocugumada kendim baktim ve bakiyorum ailem baska ilde 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Doğduğu günden beri tek basıma baktım bir de eşim yardimci oldu. Şuan 10 aylik hâlâ tek bakiyorum Allaha şükür 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Yalnızım canım ailem çok uzakta kimsemiz yok komşu tanıdık akraba vs elimden geldiğince yetmeye calısıyorum umarım yapabiliyorumdur ama komşularım buralılar aileleri hep yanlarında özenmiyor değilim valla ona rağmen çocuklara bagırıp duruyorlar
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Dogum anı da dahil hic yardım almadım  hiç kimseden 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Eşimle birlikte büyüttük kızımızı 1 yaşında
0 oy
tarafından
Her zaman büyüklerden yardım almakta fayda vardır... 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
İlkine de ıkincisinde hep ben baktım kimseye elletmem ikinci bebem 3 aylık daha kurban olsun anası :)
0 oy
tarafından
2 yaşın da hep kendim bakıyorum gece evde tekim diye kaynanam bizde kaliyodu 40 lıyken oğlum ağlardı ben uyanırdım sadece banyo yaptırdı oda oğlum prematüreydi çok küçüktü ben tek yıkayamıyodum
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Doğduğundan beri ben bakiyorum sadece doğumdan sonra 3 4 gün annem yanımdaydı ameliyatıydım diye sonrasında hep ben yalnızdım 
0 oy
tarafından
2 oğlan büyüttüm hep yalnızdım şimdi kızımda annem yanımda şükür o kadar rahat oluyor ki Allah razı olsun annemden
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Kayınvalidem 1hafta kaldı ama ben ilk geceden beri yanlız bakıyorum
0 oy
(830 puan) tarafından

2 haftalıkken beri tek bakıyorum şuan 7 aylık :)

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Oğlumda 20 gün kayinvalidemde kaldım doğum yaptığım hastane kendi evime uzaktı 20 günden sonra evime geçtim tek başıma baktım. Ki eşimde gece 11 de işten geliyor. Oğlum 3 yaş 4 aylıkken kızım dünyaya geldi. Doğumdan 2 gün sonra annem geldi kızım 15 günlükken evine gitti. Esiminde izini bitti ise gitti. Kaldım 2 bebekle baş başa. 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Tek basima bakiyorm gurbette hmde iki cocuk 
0 oy
(869 puan) tarafından
Annem sagolsun yardımcı oluyor 6 aylık olucak herşey den hemen sıkılıyor 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 386 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 418 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
19 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

408,448 soru

12,272,218 cevap

37,633 kullanıcı

Kategoriler

...