Anne olanlar ve anne adayları merhabalar
Ben şu konuda korkuyorum çünkü İlk hamileliğim doğum yapmış olanlar çok ürpertici şekilde anlatıyorlar bi an doğum yapmasammi acaba diyorum çok korkuyorum gerçekten cok sancı oluyor mu normal doğum da :(
Ben ilk doğumumu 18 yaşında yaptım evet biraz sancım oldu ama bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün acım dindi inan abartıldığı kadar bir durum yok kendini sakin şimdiden kasma
Daha önceden bu sanciyi yaşamadın ama Doktorlar bebegin ve sen sadece bebegin grlmeskni istiyosunuz cocuk kafasîyla bastıriyo.. kafayı ciktimi gerisini hissedilmiyo bile sonuç olarak en güzel duygu ve bunun için o sanci deger.. Allah yardimcin olsun
Dogum kimine gore kolay kimine gore zor normalide sezeryanida yani bu kisinin aci esigine bagli birazda ben kolumu bi yere vursam aglayan biriydim ama dogumumda gozumden bir damla yas gelmedi sancim coktu ama ucunda ogluma kavusmak vardi zaten dogurdugun an hersey bitmis o acilardan hic bir eser kalmamis sadece minik bir mucizenin evladinin aglama sesiyle tekrar dunyaya geliyorsun o yuzden sen kimseyi dinleme canim canin cok yansada sonunu dusun allah dayanma gucunu veriyor
1,499,659 soru
24,494,058 cevap
357,867 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın