0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kredi kartina karsilar son derece bizde aldik cocugun mamasi bezi yoktu paramizda yoktu mecbur kaldik kartla bebek bezi aldik. Kayinvalideme dedim ne diyecek diye bezi idareli kullan ben oyle yapiyodum diyo bende gunde 3 bez degistiriyorum toplam sabah kalkinca ikindi zamani yatmadan once birde kaka yaparsa bekletmiyorum aliyorum dedim bebek neredeyse idrar yolu enfeksiyonu olacak sonra hastane hastane gezecegiz. Yemek malzeme yoktu ondan aldik deseydim oruc tutun derdi nerdeyse ac durun derdi o zamanda. Birkere bezi azda degistirsem bitiyo yani sonunda sinirsiz degil degilmi bu kadar sinirlenmekte haksizmiyim ya 

14 Cevaplar

0 oy
(14,235 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kaynanan niye herseyi biliyor ki tabi karisir kendini bir şey sanmıştır
tarafından
Durumumuzu gorsun diye belki vicdana gelirler sandim ne diyecek diye merak ettim bize deseydinizya bezinide alirdik demesini bekledim cocugu tabiki onlara guvenip yapmadim ama insan destekte bekliyor
(14,235 puan) tarafından
Hiç bir şeyine karıştırma hiç bir şey anlatma bence artık ona
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

İyide ne karışıyor sizin aldığınız şeylere. Eşinin annensi olması herşeye laf edecegi herşeye karışacagi anlamına gelmiyor

0 oy
(15,955 puan) tarafından
Kaynanana ne bundan bacım eşin ödüyorsa kese onlarda mı 
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Bu kadarda karistirma ilerde daha kotu olur
0 oy
tarafından
Onlara ne anlamadım kazanç eşinin degilmi size bakmakla yükümlü olan kişi eş babadır babanneye niye haber veriyor sun sende de ve kbahat soleme sanki laf duymak için ugrasiyon soğuk dur boşver evlat senin babasının kazancını harcıyor bebek vebali var böle laflrin ayıptır günahtır soleme söyletme
0 oy
(176 puan) tarafından
Neden soyluyorsunki onaa sonra herseyinize karisacak canin bez yani cocugun poposu soguktami kalsin ne qaripler yaa sanki sen istiyorsun cocugun bezi mamasi bitsin
0 oy
tarafından
Derler canım umrunda mi olucak idare et derler kendileri ne gleince öyle olmaz ama
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kaynana neden herşeyin anlatıyorsun?Yardım edeceğini falan düşünüyorsan cimri insan kimseye yardım etmez
0 oy
tarafından
Boşuna sinirleniyorsun kaynananın herşeyi bilmesine gerek varmı ? Söyleme laflarınıda işitmemiş ve sinirlenmemiş olursun
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Nasıl idareli kullanacaksinki sen gayette idareli kullanmıştım bize göre. Biz günde en az 5-6 bez degisiyoruz bazen 7-8 i buluyor ne yapalım kakasını poposundami bekletelim yani 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sen neden söyleyip ağzına laf veriyorsun ki kime ne aldığınızdan parası sizden çıkmıyor mu böyle her şeyi anlatıp sonra da her şeye karışıyor diyorsunuz siz veriyorsunuz ona bu hakkı

Günde 3 kere bez değiştirmek çok az değil mi ya çocuk rahatsız olur hasta olur canım
0 oy
tarafından
Herşeyi herkeze söylememek lazım özellikle kaynanaya 
0 oy
(740 puan) tarafından
O ne  karışıyor beze  ben günde  on bes degistiriom   2 saate  bi degistiriom   bi kere  çişini  yapsa  bile  eşim  hemen degistirtir 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Haklısın bez olmazsa olmaz birşey ..Biz tek öğün yeriz gerekirse ama bebeğe az işe diyemeyiz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 403 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,476 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde curious (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,402 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 599 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,962 soru

24,378,962 cevap

348,567 kullanıcı

...