Kızlar ben istanbula gelin geldim bilen bilir kaynanayla bir sürü olay oldu şuan evim ayrı. Eşim asgari ücret alıyo 1600 kira veriyoruz 5.5 aylık bebeğim var yeri geliyor ekmek alıcak paramız olmuyor. Oncedem kaynana yardim hic etmiyordu ama şimdi en azından oğlumun mamasını bezini alıyor biz ne olsak yeriz. Arada eve de bir kac bir sey alıyor. Eşim dün akşam bana dedi ki senin ailen de hic sormuyo var mi yok mu tamam ben onlara güvenerek ayrı çıkmadım ama sen sonuçta kızlarısın ve bizim durumumuzu da biliyorlar 5 aydır bir kere sormadılar 5 aydır bir ufak bir yardim da bulunmadılar. Abime her akşam poşet poşet getiriyolae ki kendi evi arabası olmasın ragmen faturalarıni da babamlar ödüyo abim aldığı para cebine kalıyo sizce haklı mı ?
Birde geçen gün annem ile görüntülü konuşuyorduk evim temiz mi toplu mu diye her odayı göster dedi mutfağı falan gösterdim sonra buzdolabını da göster dedi ama dolap bomboştu utandım yok göstermedim diye kızdı pis diye göstermiyom sandı eşim de duydu bunu orda da laf söyledi bana 50 yaşında annen yani birşey demek istemiyorum ama nasıl saçmalık bu dedi