Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler dilerim hanımlar.
Artık ben alıştım sayılır ama yinede sinir sistemim çöktü artık.
Annem bana geldi yarım saat 40 dkk durdu beni eve götür dedi. Şimdi anenn ne alaka diyeceksiniz. Kaynanam sağda solda. Oğlum onu boşamak istiyor ama Büşra boşanmak istemiyor zorla oğlumu alı koyuyor diye sağda solda konuşmuş. Eşim beni dövüyor Muş eve hiç bir şey almıyormus. Ben boşanmayı kabul edeyim diye bana işkence yapıyormuş. Kaynanamın ev sahibi. Komşuları tamamen anne tarafından akraba lar yakın kişiler kadın annemi aramış siz niye sahip çıkmıyorsunuz kıza diye anneme kızmışlar çünkü annem bana geldiğinde kolay kolay dolablarımı kontrol etmez misafir odasındaki derin dondurucu ya kadar baktı. Bende kahve yaptım döküp dedim biraz zorlayın ca anlattı şimdi eşimi aradım yeter diyede ona bağırdım. Şeytan diyor ki konuş yengenle attır onu o evden kış günü ugrassinlar ama şeytana uymak istemiyorum. Eşimde akşama gidip konuşalım diyor gidersem orda o kadını boğarim artık zaten bilenler var ben kaynanamla mahkemeligiz olay olursa haneye tecavüz olur hakliyken haksız konuma düşerim ama inanın kaynanam yüzünden evliliğimden soğudum ama eşimi çok seviyorum oda beni seviyor buna eminim.