Cok uzuldum
Neden öyle peki çok zor babaya mesafeli olmak
Şuan gurbetteyim canımdan can iki insan çok uzakta içim sizliyor özlemden. :(
Biz arkadaş gibiyizdir ben 3 aylıkken annem hamile kalmış ben annem diye babamın memesini emmişim babam beni çok sever acıktım diyince gel kızım gel kıllı meme emzireyim der☺güler arkadaş gibi şakalaşırız yeri geldimi kızar ama allah razı olsun rabbim yokluğunu gostermesin sizde bence hala geç kalmış değilsiniz
aynı çekingenliği hissederdim babam gelip gidip omzuma dokunurdu sarılırdı annem bakardı kaş göz ederdi sarıl demek isterdi yani ben çekinirdim halbuki çok merhametliydi ama alışmamıştık vıcık vıcık olmaya, o kadar pişmanım ki anlatamam, toprağına sarılıyorum içim yanıyor ne salakmışım elimdeyken bilemedim hiç ölmeyecek sandım doya doya dokunamadım.. Gözlerim doldu yine... Çok özledim çok 4 sene olacak şubatta . Pişmanlığın hissettirdiği acı kavuruyor
Bende aynı durumdayım ona çok kızıyorum evet konuşuyoruz ediyoruz ama yeri geliyor yoldan geçen herhangi birinden farkı olmuyor benim için artık kendimi de aşamiyorum bazen ağladığım zamanlar da oldu çevremde arkadaşlarımda gördüklerimden dolayı çok farklı bişey ya büyüyosun o var ama yok
ilerde daha fazla pişman olursun canm bidahaki buluşmanızda sarıl babanında çok hoşuna gider emin ol
Bende öyleyim ya. .. ben ufakken hatırlıyorum babam öpüp severdi kucağına alırdı hobbala yapardı dün gibi gözümün önünde annemde severdi öpüp sarılırdı. Benim hoşuma gitmiyordu nedense ben karşılık vermedim ufakken hâlâ da öyleyim.
410,787 soru
12,361,203 cevap
41,563 kullanıcı