Kızlar biz 1 ay önce kaynımla kavga ettik benim yanımda ortaya küfür falan etti kocam ağzını açmadı kavga bizim evde oldu işte kaynanam yüzünden çıktı neyse kaynanamlara gittik geçen gün kaynanam çocuğu kucağına vermek istedi kaynım almadı falan bana hoşgeldin demedi cuma günüde habersiz kaynanam bize geldi kaynımda dışarda bana diyor ki kaynanam üstünü giyin abin gelsin ben kapalıyım çünkü Bende odaya gittim kapı açık annesi duyuyor eşimde giyincen mi diyor bende hayır dedim onlar gitti biz kavga ettik dedim niye annene demiyorsun abim bize hoşgeldin bile demedi şimdi ne yapmaya geldi diye bide bana annenin yanında hesap soruyorsun daha geçen gün kaynım yüzünden tartıştık bi daha olmıycak dedi abisi bana hoşgeldin bile demiyor o abisiyle gezmeye gidiyor benim yanımda küfür ediyor yine ağzını açmıyor ailesi aramadan geliyor bıktım artık bebek seviceklermiş saçmalık bugün yine aradılar görüntülü yasak var diye sanki aylardır görmüyorlar çocuğumu daha cuma günü gördü bende eşime dedim yeter artık ailene tavrını koyamıycaksan eve gelme ben gidemiyorum ailem başka şehirde sen gelme dedim tamam dedi sizce haksızmıyım kızlar birikti artık herşey yoruldum