0 oy
502 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kızlar dün gece eşimle biraz tartıştık bende eski sevgilisinden bahsettim 5 sene çıkmışlardı demin uyandım baktım telinde şarkı açık gece dinlemiş bazen dinler kürtçe bi şarkı diyorum niye dinledin şizofrenmisin diyo şimdiye kadar adamın hiç bişeyini görmedim ama sizce abartıyomuyum acaba özlemiş olabilirmi?

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Durduk yere aklına sokmuşsun böyle kavga ede ede kalbine sokarsın Bi kaç gün sonra gider elinden 
tarafından
yok bidaha açmam asla
-Reklam-
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Esinin eskisi ne alaka yaa gecmise takilma bosverr
tarafından
yapabilsem :/
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Eski sevgilisinden bahsettiysen dinlediği şarkıyada karışma canım hata senin bence 
tarafından
:////
0 oy
tarafından
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş senin ki ne diye kocana eski sevgilisinden bahsediyon kii
tarafından
ne biliyim yaa sonradan bende pişman oldum
0 oy
tarafından
Eski eskide kalmıştır önemli olan seninle ne yaşadığı :) 
tarafından
öyle de insan kıskanıyor -,-
tarafından
Uğraşma canım bosver bak ben neler kıskandım neler ama içime attım yansitmadim eşime
0 oy
(883 puan) tarafından
Ne alalasi var ya herşeyi biseye yormayın arkadslaar bende arabesk çok severim hep de dinleeriim iş yaparken mutfağı toplarken ooo esim o zzaman napmali beni :)
tarafından
ama gece dinlemiş cnm ne biliyim ben biraz takıntılıyım çok kıskancım
(883 puan) tarafından
Bak şunu hiç unutma canım benim neyin üzerine çok düşersen o elinden kayıp gider ve eşine neden o eskisinin konusunu aciyosunki daha adamın gözünde yuzeltiuosun bence eşim aarada şaka yapar annem kaç tane numara verirdi yok memlekettekiler can ateşi gülerek diyo tabi ciddi bile demiş olsa inanki kahkaha atarak onları alsaydın hayatım diorum yeminle bak çok seviyorum seni diyo bı arkadaşın eşi sürekli dile getiriyoruz eşime abi evliliğinizi çok yopratiyo bu yüzden diyomus dikkat et canım mide bulandırıcı şeyler bunlaar
0 oy
tarafından
Hata senin bacım
tarafından
diyosun :( bende pişman oldum bidaha bahsetmem asla
0 oy
(774 puan) tarafından
Ama sen kendi kendine başına is almışsın neden eski sevgili muhabbeti açtın ki aklında yoksa bile sokacaksin 
tarafından
ay ne biliyim yaa :(
(774 puan) tarafından
Bence hiç açma konuyu şimdi kapat gitsin üstüne gittikçe aklına gircek
0 oy
tarafından
Evet srn abartiyosun. Ayrica essegin aklina karpuz kabugu sokmanin anlami yok
tarafından
peki :(((
0 oy
tarafından

Kız durduk yere eşşen kulana niye karpuz suyu kaçırıyon ne gerek var eskileri konuşmaya aklında yok belki ama sayende gelebilir yapmayın böyle ufak tefek konular yüzünden hayatı zindan etmeyin kendinize

tarafından
karpuz suyumu shsjsjs
tarafından
Hahaa evet :)
0 oy
tarafından
Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün.  Neden bahsediyorsun ki geçmiş gitmiş 
tarafından
hmm ://
0 oy
(20,557 puan) tarafından
Canım sen neden eski sevgilisinden bahsediyosunki aklina getirme bence
tarafından
aklı onda olabilirmi  bahsettiğimde çok sinirleniyo
(20,557 puan) tarafından
Ben bilememki canım ama sen bahsetme yinede unutturmaya çalış daha iyi ol ki unutur böylece
0 oy
(16,485 puan) tarafından
E yani sende kaşınma durduk yere eski sevgilisinden niye bahsediyorsun belki de adam aklında yok ama sen koyuyorsun aklın ave kavga anında söylüyorsun bunu yapmayın 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Eski sevgilisi ne alaka ya nerden aklına geliyor benim hiç aklıma gelmez tartışma esnasında başka eski şeyler :D 
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Essegin aklına karpuz kabuğu sokmak seninkisi niye hatırlatıyorsun
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence aklına düşürme hee erkeğin geçmişinde bisey vardır ki bizlerin bile eski sevgilisi vardır çoğunun senle evlenmiş adam sojucta aklına getirmez kocanın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 316 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 499 göst.
+1 oy
25 cevap 1,151 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,014 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...