Süğürge alıcaz da torbalı mı torbasız mı ? Ne dersiniz?
Torbasiz vardı benim fantomun içi hemen doluyordu ve tek tek o filtrelerin temizlemeye uğraşıyordum. Sevemedim. Yine fantomun aldım torbalı. Torba dolunca at yenisini tak daha iyi. Fakat toz kokusu yapıyor ve ince tozlari dışarı verebiliyor. Elektrik süpürgesi kokuları kullanmak gerek. Bu yüzden bence en iyisi sulu olan. Hem dışarı toz vermiyor hem toz kokutmuyor özellikle astım hastaları için güzel.
Ben beko kullaniyorum torbali 4 yildir hic azalmafi emis gücü. Annemler gecen yil aldi arceligin torbasiz bu sene degistirdiler hic cekmemeye basladi
Sulu sakın alma canım ya tuvalete döküyoruz ekmek kırıntısı filan. En iyisi hazneli çöpe dökülen
Philips maraton kullanıyorum torbasız . Ve çok memnunum :)
Arnica tesla premium toz torbasiz muhteşem. Harika.bi ürün benm.halının biri berbat toz topluyo onu yikamadan gelmis gibi yapiyo hemde digital bi ürün ve sessiz :)
torbasız roventa 650 civarına 5 6 ay önce aldim cokda memnunum öneririm
Fakirin torbasiz ufak supurgeleri var cok kullanisli. Torbaya para vermektense en iyisi. Sulu supurgelerde kullanissiz bence suyun icini camur gibi yapiyo bide icini yika tum sikinti. Fiyat farki sorun olucaksa torbaliyi tercih et degilse en mantiklisi torbasiz olanlar
Sulu :D arnica bora almisti babannem ceyizime tee.kaç sene.evvel baya modasi gecik bisey yaşarken aliyim dedi sağolsun bak 6yil gecmis ama cok guzel temizliyor cok gicik bi halım var aldigima bin pişmanim çakıl taşı desenli 3boyutlu mu nedir temizlenmiyor bi türlu ama arnica cok guzel temizliyo:D amma reklam.yaptm
Torbasız temizlemeside çok kolay çok pratik
Torbasız alman daha iyi bizde ben ütüyü eşim süpürgeyi almıştı bana kalsa torbasız alırdım çünkü torba değiştirme derdi yok yenisini al bazen kalmadığı oluyor falan torbasız öyle değil çıkar dök tak pratik yani
Toz torbasiz tabikidee hem temizlik konusundan hem zaman konusundan cook iyiii
Kızlar sağolun cevaplar içşn hepiniz toz torbasız dedinşz ama o da filtreyi doldurutor hemen emiş gücü azalkyor fln. Torbalının filtreye ve motoruna zararı olmaz dışarıya toz çıkartmaz diye düşünmüştüm ben. Torbalı kullanan yok mu hiç?
Annemde toz torbalı vardı arceligin resmen torbanın peşine düşüyorduk bulamadığımız oluyordu toz torbasız aldı 4-5 sene oluyor fakirin cekis gücü azalınca filtreyi yıkıyor yeni almış gibi cekmeye başlıyor tekrar ben de arnica aldım toz torbasız memnunum her süpürgeden sonra temizlenmiyor zaten filtre ayda bir yikiyorum yetiyor
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın