0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Kac aylik ayirdiniz zor oldu ku ben mecburum da simdilik idare ediyoruz ama 6 aylik mecbur ayircam

22 Cevaplar

0 oy
(5,724 puan) tarafından
Bende bir yaşındayken ayırdım ikiz çocuklarımın odasını şuan beş yaşında olcaklar
(1,112 puan) tarafından
Masaalah Allah bagislasin benim odamda yer yok maalesef ikisinin yatagina
(5,724 puan) tarafından
Aminn kuzum olsun mutlu olsun sağlık olsnda yavru yatak olmazmi
(1,112 puan) tarafından
Soyle diyim yatagimin  yanina yan yana bile koyamadim minicik anne yanini tren gibi sıraladım
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
41. Günde odasını ayırdım. Evim çok ufak odası hemen bitişik kapılar birbirine bakıyor ama Ayrı odası . Gayette rahatım büyüyünce dahada rahat olucam iyiki diyecem eminim. Yanımda zaten hiç yatırmadım 40 gün odamdaydı beşiği sadece. Tabi herkesin kendi tercihi her anne bebeği için en iyisini bilir :)
(1,112 puan) tarafından
Bende hic yanimda yatiramadim ezerim diye korktum :) ama besikleri yatagima yapisik oyle diyim tek fark bizim odalar uzak ondan korkuyorum yokss hemen ayiririm
(879 puan) tarafından
Duyabileceğine inanıyorsan yada telsiz vs temin edebileceksen Neden ayırmayasın belki gece sık kalkıp  beslenen bi bebekse sen yorulursun git gel ama aksiyse bence fazla büyümeden ayrılmalı Büyüyünce anne baba samimi dahi olamıyor çocuğun yanında Ve soğukluk oluyor bıkıyorsun hatta yakınlarımdan biliyorum aklı erdiği içinde Ayırsanda kalkıp geliyor yada İnat ediyor çocuklar. Benim gmrüşüm bu
(1,112 puan) tarafından
Telsiz mutlaka alcam zaten bide ikiz olunca gece 2 kati kalkiyorum yani 12 de yatsam 2 saatte 1 ayaktayım bazen ikisini pes pese yediremiyorum biri acikmiyo yada almiyor ozman yarim saat 1 saate tekrar kalkiyorum yani gecede 12 sabah 7 arasi en az 6 kere kalkiyorum bazen 8 ondan zor olcak bana git gel ama yapacak baska biseyim yok ve samimiyet olayina aynen katiliyorum benim esimde cekinir zaten cocuklar anlar diye

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 973 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 43 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,391 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 774 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu

412,507 soru

12,419,336 cevap

45,150 kullanıcı

Kategoriler

...