0 oy
756 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
kapalı
Kızlar kızım 1 yaşında ve nisanın başında ikinci bebeğimi doğuracam Allahın izniyle. Korunurken hamile kaldım. Şimdi ben hep acaba nasıl üstesinden gelcem diye ağlıyorum ama bu dönem dönem Bi buhran gibi gelip geçiyo bazen aman nolcak öyle de böyle de büyüyecekler diyorum bazen çaresizlik içinde ağlıyorum. Kızımın uyku düzeni idare ederdi ama son zamanlarda çok sık gece kalkıp 2-3 saat uyumadığı oluyor. Kime anlatsam iki çocuklu ana ilk sen olmayacan Allah kolaylığını veriyor diyor. Böyle işte içim buruk üzgün. Bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylik versin ben olsam bende dusunmekten cildirirdim heralde daha bitanesine bakamiyorum. Bidaha ayni seykeri baştan yasicagumi dusunmek istemezdim. Ama sen yola girmissin artik bence gercekten Rabbim kolayligini verir. Guzelliklerini düşün motive et kendini. 
tarafından
Canim sen basariyosan helal olsun bendeki 3aylik kolik bebek 3 aydir hic uyumadim 2. Cocuga tovbe ettim. Sen cesaretli kadinmissin ne diyim :D
(758 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Yapacak birşey yok. Allah yardımcın olsun .
(758 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım iyi güzel düşün güzel olsun korkutma kendini :)

(758 puan) tarafından
Amin canım inşallah güzel olur
(1,455 puan) tarafından
İnşAllah canım gönlünü ferah tut
(758 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Büyüdüklerinde çok güzel oluyor canım hemde Allah dağına göre kar veriyor demekki sen üstesinden gelirsin bı arada büyürler ya benimde oyleydi
(758 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım elim çok pratiktir hızlıyımdır ama işte bilmiyorum neden böyle oluyo
tarafından
Büyüyünce iyiki böyle olmuş diyeceksin emin ol
(758 puan) tarafından
İnşallah canım benim ☺️
0 oy
tarafından
Rabbim nasip ettiyse yardım eder canım korkma sen hem bakarsın diğer çocuğun uslu olur sağlıkla kucağına alırsın imşaAllah canım korkutma kendini 
(758 puan) tarafından
İnşallah canım biri zorsa diğeri kolay olur derler ama bana biraz teselli gibi geliyo
0 oy
(11,472 puan) tarafından
Biri 21 aylık diğeri 4 aylık bende çok ağladım ama şimdi o kadar güzel ki

Az yoruluyorsun o kadar sıkma o güzel canını 
(758 puan) tarafından
Benim de aynı olacak sanırım canım nasıl geçti ya biraz anlatır mısın mesela gece ikisi birden uyanınca napıyosun
(11,472 puan) tarafından
Kuzum şöyle kızım benden başkasında uyumaz zor uyur yani oğlumun da gaz sancısı var sallamadan uyumaz birisini ayağıma birisini göğsüme alıyorum eğer ikisi de tam uyuyacaksa ikisini de ayağıma koyup sallıyorum
Kızım genelde uyanmaz gece oğlum sık uyanır gündüz de aynı işte kızımı alta bacak arasına oğlumu yatırıp sallıyorum
(758 puan) tarafından
Oo ne zormuş kuzum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Başlığına tebessüm ettim ya moralmanlarim ☺
(758 puan) tarafından
Ahahah çok bozuklar kuzum
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Merak etme ALLAH sabri da gücü de kuvveti de verir sen yeterki sabret dua et 
(758 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim inşallah yaa
0 oy
(4,857 puan) tarafından

Benimde 1 yasinda oglum var kuzenlerim yap 1 tane daha beraber buyur diyorlar ama yemiyor tabi :)

Valla kuzum bebekler sen bakamam desende öyle bi baktiriyorlar ki kendilerine öyle böyle büyüyorlar 

Benim arkadasim 4 aylik bebegi varken hamile kaldi simdi ocakta doğacak o daha fena Allah yardımcınız olsun ama ilerde iyiki dersin bu lafımı da unutma

(758 puan) tarafından
İlerde iyi ki diyeceğime eminim canım sonuçta büyümüş olacaklar ve ben artık daha çocuk mocuk yapmam defteri kapatmış olurum
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Sadece nasıl korunduğunu merak ettim ben de. Allah kolaylık veriyormuş ama çevremde kuzenlerim çok doğurdu öyle bugün biri diyor ki üçüncüyü yapınca bağlantı çok pişmanım bağlattığıma 4. Alırdım ne güzel. Dedim sen kafayı yemedin mi peşpeşe zorlandın insan unutuyor ne güzel dedi. Demek aşırı zor değil. 
(758 puan) tarafından
Canım prezervatif kullanıyorduk ama oldu işte. Yapan yapıyo demek maşallah ona
(13,312 puan) tarafından
Köyde bir de herşey elinin altında değil yani istediği anda.
(758 puan) tarafından
Vay be ne güzel ☺️
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin uslu olurda rahat edersin. Benim arkadaşım 3 tane üst üste doğurdu çocukları akşam 9 dedimi uyurlar beni aradı 11 buçukta kahvesini almış oturuyor seninki uyumadı mı diyor düşün bazı çocuklar huzurlu oluyor anne rahat görüyor benimde kızımın uyku düzeni hiç yok çok huzursuz özellikle bugün akşama kadar ağladı akşam 6da kahvaltı yaptım vallahi ama büyük kızım çok usluydu maşallah o bebekken hiç uğraştırmadı inşallah senin bebeğin de öyle olur rahat edersin ama bunuda doğurunca spiral fln tak tam korunma yöntemlerini bul. Yok spiral de korumuyor bilmem ne lafına da inanma yengem 8 senedir korunuyor arkadaşlarım 7  8 senedir spiralli hiç sıkıntı olmadı ama tabi kontrol ettirmek lazım arada. 
(758 puan) tarafından
Doğrayım da bakacam onun çaresine kuzum. İnşallah 2.bebeiim daha rahat  bebek olur ya
tarafından
Amin inşallah canım Allah yardımcın olsun inşallah.
(758 puan) tarafından
Amin canım çok amin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 441 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Nurtuba (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 836 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,322 soru

24,458,781 cevap

354,501 kullanıcı

...