0 oy
1,098 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (416 puan) tarafından
Bekledigim gibi oldu kizlar kötü olan ben oldum. Keske konusmasaydim sanane demeye getirdi resmen. Kotu konuşmadım hayalindeki evliligi yasayamazsin vs. dedim. Rahat olamazsin kocanla istedigin gibi vakit geciremezsin gibisinden konustum. Cok sert çıkıştı odadan çıktı gitti. Giderken de senin iyiligin icin konusuyorum ben senin ablanim kotulugunu ister miyim yaşa ve gör dedim. Kafasini duvarlara cok vuracak coookkk....

32 Cevaplar

+6 oy
(52,159 puan) tarafından

En İyi Cevap
aman birak seneye gelir hamlieyim kaynanam bana is yaptiriyo diye post acar
(52,159 puan) tarafından
bosver canim ya karisma daha fazla inan sen kiskandi olursun kötü olursun inşallah iyi anlasirlar
(416 puan) tarafından
Uzulmesini istemedigim icin konustum gerçekten ya
(52,159 puan) tarafından
iyi niyetini anliyorumda onun gözü kör olmus simdi siz ne deseniz batar ona daha cok aileye baglanir yasayip gormesi lazim insallah biz yaniliriz iyi anlasirlar
(2,460 puan) tarafından
Artıladım seni valla :))))
(52,159 puan) tarafından
sagolasin canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen onu düşünüp demissin csnim bundan sonra pişman olsada uzulme kendi seçti sonucta sen elinden geleni yapmışsın 
(416 puan) tarafından
Vallahi kötü olan ben oldum ya :D
tarafından
Iyilik yaramiyosa napabilirsin  ki bosver
Ama umarım çok geç olmadan yolununun yol olmadığını anlarda vazgeçer
+1 oy
tarafından
At gibi giden ** gibi gelir kaynana evindeen merak etmee. 
(416 puan) tarafından
Istedigi kadar iyi olsun. Ev ustune ev olmuyor
+1 oy
(6,973 puan) tarafından
Yarin birgun hakliymissin abla der...uzme kendini sen ustune duseni yapmissin
(416 puan) tarafından
Hayirlisi olsun. Uzulmesini hic istemiyorum:(
(6,973 puan) tarafından
Aşk sarhosu o su an, hersey toz pembe gözüküyor. Yarin pisman olmaz insaAllah...
(416 puan) tarafından
Insallah olmaz
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Allah akıl versin ona cidden.İstedigi kadar kaynanası iyi olsun kaynanaya bir oturulmaz.Belki evde çıplak gezecek.Kaynanasi belki bardağı sağa koyacak o sola bu bile kavga sebebi
(416 puan) tarafından
Valla ben de ayni seyi soyledim. Cocuk olana kadar ben istediğim gibi geziyordum evimde dedim
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Kendi düşen ağlamaz canım belki iyi olur bazı kadınlar böyle işte hemen yanlış anlar. Sen üstüne düşeni yaptın boşver artik
(416 puan) tarafından
Uzulmesini istemiyorum :(
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ağlaya ağlaya yanına gelmez inşallah 
(416 puan) tarafından
Insallah gelmez. Canimdan canım çünkü kardeşimden hiç bir farkı yok sa.lak kızın. Uzulmesini hic istemiyorum
(14,154 puan) tarafından
Ona şimdi hersey toz pembe ama o kaynanadan çekecek gibime geliyor daha başında onu söyleyen aynı eve girince napar
(416 puan) tarafından
Kuzum istediği kadar iyi olsun ya. Ev üstüne ev olur mu? Bir süre sonra karşıdakinin nefes alışı bile batmaya başlıyor
(14,154 puan) tarafından
Biz ayrı evlerde yaşıyoruz üst katimdalar o bile bazen batıyor ......
(416 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :(
0 oy
tarafından
Bu zmnda kaynana ile oturmak cidden kötü rahat olmuyorsun annnen olsun annem bile evime gelince çekiniyorum oran açık buram açık olunca 
(416 puan) tarafından
Aynen oyle. Evimde istedigim şortu giyerim. Yani afedersin ciplak bile gezerim hadi gez bi bakayim kaynananin kayinbananin yaninda :D
tarafından
Ayyy çok şükür ayrıyım Rabbim ayrılmak isteyen herkese nasip etsin
(156 puan) tarafından
Amin amin :))
0 oy
(156 puan) tarafından
Boşver o zmn yaşasın görsün senin dizine gelıp aglarsa ben sana soylemiş tim dersin cnm yapacak bir şey yok 
(416 puan) tarafından
Yani umarim ben haksiz cikarim ama hic sanmıyorum
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Asla rahat olamayacak kendimden biliyorum sen uyarnisin canm boşver
(416 puan) tarafından
Beynini patlata patlata duvara vura vura vazgeçirmek vardi da :D neyse
0 oy
(649 puan) tarafından

Yanlış anlama ama bunu söylemek annesine veya babasına düşmez mi :ermm:

(416 puan) tarafından
Yok kuzum niye yanlis anlayayim. Halama sorarak konustum kendisiyle. 6 yas kucuk benden ben büyüttüm diyebilirim. Oz kardesimden oz ablasindan farkim yoktur
(649 puan) tarafından
Anladım canım niyetim linç etmek değil sordum sadece anne ve babası neden tepki göstermemiş ilgimi çekti
(416 puan) tarafından
Uvey babasi var oz babasiyla konusmuyor. Halam da konuşmaya çalışmış çekişmiş biraz ne b.k yersen ye karışmıyorum demiş
(649 puan) tarafından
Kendisi kaşınmış madem boşver 1 sene sonra ağlar dizinde
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Benim eşimde evlenmeden önce beraber oturalim istiyodu ben istemedim ama o bile erkek olduğu halde ve kendi ailes olduğu halde vazgeçti artık dile getirmedi çünkü o bile rahat edemeyeceğini anladı..kuzeninde çok pişman olucak aman boşver yaşasın görsün 
(416 puan) tarafından
Ay iyi ki oturmamissiniz. Neler duyuyoruz ya
(9,619 puan) tarafından
Evet ya yani ben kendi annemin yaşadığı şeyleri az çok biliyorum eşimle de güzel bi dille konuştum anlattım sağolsun ısrar da etmedi kararına saygı duydu zaten evlendikten sonraki rahatlığı kendi de görünce tamamen vazgeçti.. Allah kimseye muhtaç etmesin onlara sağlık sıhhat versin ama ne zaman ilgiye ihtiyaç duyarlarsa o zaman seve seve alır bakarım basimin üstünde yerleri olur ama elleri ayakları tuttuğu sürece bende birlik oturmaya karşıyım
(9,619 puan) tarafından
Çok şükür o kadar huzurluyuz ki herkesten uzak bi başımıza yaşıyoruz bide kaynanamla da çok iyi anlaşıyorum hiç bi ufak sürtüşmemizde olmadı bunun böyle olmasında ki en büyü etken de uzak olmamız
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Umarım gelip omzunda ağlamaz bıktım diye şiödi herşey toz oembe kaynanasıda anne gibi davranıyodur ama yaşayıp tecrübe edecek demekki sen görevini yaptın vajdanın rahat olsun
(416 puan) tarafından
Kafasina duvara vura vura vazgecirsem nasil olur acaba?? Ben vurmazsam kendinisi kafasini duvarlara vuracak çünkü:D
(1,881 puan) tarafından
O zaman onun mutluluğunu çekemeyen kıskandığın için böylr komuşan birisi olursun onun gözünde seni düşmanı olarak götür sende sinir olduğunla kalırsın hiç bulaşma artık
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Yaşasın görsün anya yi Konya yi  birrak ne hâli varsa görsün
(416 puan) tarafından
Icim rahat etmiyor ki diyemedim kendime ne hali varsa gorsun diye
0 oy
(136,239 puan) tarafından
Şuan onlari melek gibi goruyo aymi evde 1 ay yaşasin bak 1 ay snr gorursun 
(416 puan) tarafından
Orasi öyle bacım ama hakli cikmak istemiyorum ilk defa bir konuda :D
0 oy
(114 puan) tarafından
Cok guzel soylemisin ama pisman olucak kuzenin dunyanin en iyiside olsa cok yakin olmasi cok kotu
(416 puan) tarafından
Aynen oyle..
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Boşver keşke deseydim yada abla keşke deseydin dememesi için  iyi olmuş gerisi kendi aklına düşüncesine kalmış 
(416 puan) tarafından
Keske dinleseydi azcik. Hayirlisi olsun gari ne diyeyim
0 oy
tarafından
tahmin etmiştim senin kötü olacağını yaşayıp görsün bakalım
(416 puan) tarafından
Ben de az cok tahmin ediyordum da yapacak bir sey yok
0 oy
(7,929 puan) tarafından
yaşamadan zorluğunu bilemez şimdi aklı bir karış havadadır.Bu devirde kaynanayla yaşamak mı kalmış nişanlısı neden ayrı ev tutmaz ki
(416 puan) tarafından
Yaslari daha kucuk kuzenim 19 yasinda nisanlisi 21. Oglan rahatlığa alışacak elektirik parasi yok kira yok. Kendi evine çıkma sorumluluğunu alamayacak ilerde de
0 oy
(774 puan) tarafından
Aynen öyle biz aldık dersimizi bırak oda alsın 
(416 puan) tarafından
Yaa :( bir mi oturuyorsun
(774 puan) tarafından
8 ay yaşadım zor kaçtım evden kendi evimi bırakıp kiraya çıktım gözüm ne ev gördü ne bişey eğer bir kaç ay daha kalsaydım boşanırdık heralde evler ayrıldı sorunlar bitti

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 598 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 453 göst.